“Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!”

DSC 4610.jpga  300x200 “Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!Op 16 oktober 2015 trouwden Frank en Danielle Noorland bij De Til in Giessenburg. Dat dit dé locatie voor hun feest zou worden, stond als een paal boven water. Sterker nog: een plek in de grote zaal van De Til was het eerste wat het bruidspaar voor hun trouwdag regelde.

“Misschien is het wel een beetje de omgekeerde wereld”, zegt Danielle. “De meeste bruidsparen zullen niet als eerste de locatie regelen. Maar wij wilden per se ons trouwfeest in de grote zaal bij De Til vieren. Niet alleen omdat dit één van de weinige plekken in de buurt is waar je 300 gasten kwijt kunt. Maar ook omdat we De Til kennen en weten dat hier altijd alles goed voor elkaar is. En dat is wat je op je trouwdag wil, een perfect feest.”
Lees verder ““Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!””

“Als ik over 5 jaar weer zou trouwen, zou ik het precies zo doen!”

Op 18 september 2015 trouwden Edwin en Wendy. Zij kozen voor een bijzondere feestlocatie: Het Bruisend Hart in Hoornaar. Niet alleen omdat deze plek goed bereikbaar was voor al hun gasten. Maar ook omdat het bruidspaar al bekend was met deze locatie van De Til Groep.

Misschien waren daarom alle voorbereidingen voor de heugelijke dag snel gedaan. “Edwin en ik waren heel eensgezind”, aldus Wendy. “We wilden allebei op het gemeentehuis in Gorinchem trouwen, een vriend van ons wist nog wel een leuke dj en over Het Bruisend Hart hebben we ook niet getwijfeld. Edwin heeft vervolgens de datum geregeld en de auto. Tot het moment dat hij me ophaalde, wist ik trouwens niet dat we met een limousine op pad zouden gaan.”

Lees verder ““Als ik over 5 jaar weer zou trouwen, zou ik het precies zo doen!””

“De Til was geknipt voor ons trouwfeest. Geen twijfel over mogelijk!”

Op 10 juni 2015 trouwden Michael Rijsdijk en Rosita de Jong. Hun bruiloftsfeest vierden ze drie dagen later, op zaterdag 13 juni. Een beetje ongebruikelijk misschien, maar voor het bruidspaar was dit de ideale oplossing. Rosita legt uit: “We wilden geen feest geven op een doordeweekse dag. Dat is onhandig voor je gasten. En bij De Til in Giessenburg konden we meteen het weekend erna terecht.”

Dit is natuurlijk niet op stel en sprong geregeld. Het bruidspaar heeft er de tijd voor genomen. “Eigenlijk hebben we ruim een jaar eerder al het besluit gemaakt om ons feest bij De Til in Giessenburg te organiseren”, aldus Rosita. “Toen waren we namelijk ook op deze locatie voor de 25-jarige bruiloft van mijn schoonouders. Dat was zo’n leuk en goed georganiseerd feest. Mijn man en ik wisten toen al dat dit de ideale locatie voor ons trouwfeest zou zijn. Geen twijfel over mogelijk!”
Lees verder ““De Til was geknipt voor ons trouwfeest. Geen twijfel over mogelijk!””

“Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!”

DSC 8397 282x300 “Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!Op 10 april 2015 trouwden Arjan en Joanne de Graaf. Het was niet helemaal de datum die ze in eerste instantie in gedachte hadden, maar hun favoriete dag 3 april – wat ook de verjaardag van de bruidegom is – viel dit jaar op Goede Vrijdag. Daarom verschoof het bruidspaar hun feest een week. Een goede zet bleek achteraf. Het weer was fantastisch: 20 graden en een zonnetje.

“We wisten al wel zeker dat we in deze periode wilden trouwen”, vertelt Joanne. “Arjan werkt namelijk bij een loonbedrijf en in april is het meestal wat minder druk. We besloten voor de vrijdag na 3 april te gaan, de 10de dus. Eén van de eerste zaken die we toen geregeld hebben, is zorgen dat we bij de locaties van onze keuze terecht zouden kunnen. Voor de trouwceremonie bij het gemeentehuis en de kerk in Middelharnis (Goeree-Overflakkee). En voor ons feest wat dichter bij ons huidige woonplaats, bij De Til in Giessenburg.”

Lees verder ““Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!””

“Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!”

IMG 2418 480x640 200x300 “Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!Op 30 april 2015 trouwden Hans en Edith de Wit. Het bruidspaar startte al vroeg met de voorbereidingen, zodat klussen in hun nieuwe huis ook nog tussendoor kon. De jurk, de fotograaf, de uitnodigingen: ze hebben het allemaal in de het najaar van 2014 al geregeld. Net als het vastleggen van de locatie, de Til in Giessenburg. Niet hun eerste keuze (gewoon omdat ze er niet aan gedacht hadden), maar uiteindelijk wel de beste keuze.

“Natuurlijk ken ik De Til. Ik heb er al aantal bruiloften meegemaakt”, zegt Edith. “Toch dacht ik er pas later aan dat dit weleens de ideale locatie voor onze bruiloft zou kunnen zijn. Dicht in de buurt van Leerdam, dus makkelijk aan te rijden. En – niet onbelangrijk- een zaal die groot genoeg is voor een flink aantal daggasten. Het leek Hans en mij wel wat, dus maakten we een afspraak om de zalen te bekijken en even persoonlijk kennis te maken. Het gesprek verliep zo goed dat we terugkwamen voor een offerte, die we niet lang daarna ondertekend hebben. Alles wat we wilden, kon namelijk bij De Til. Dus waarom zouden we nog verder zoeken? Het werd tijd om in ons nieuwe huis te klussen en uit te kijken naar de bruiloft die we al goed gepland hadden.”

Lees verder ““Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!””