Culinair – Buffetten

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 25 personen, dan is een buffet wellicht de juiste keuze voor u. Ook hierin is de keuze reuze, want naast warm en koud is het ook mogelijk te kiezen voor een luxe buffet of een meer back to basic-versie. Vanaf 15 personen kunt u trouwens ook voor een lunchbuffet kiezen. Omdat alle buffetten vanaf de basis in onze keuken worden klaargemaakt, proeft u meteen dat alle salades ambachtelijk zijn bereid. Hieronder leest u een overzicht van de meest gekozen buffetten. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen buffet samen te stellen. Onze chef-kok adviseert u graag.

Warm buffet Waterlelie (meest gekozen!)

  • Stukjes kipfilet in een huisgemaakte satésaus
  • Gebakken zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Varkensmedaillons in romige bospaddenstoelensaus
  • Warme ham in honingmosterdsaus
  • Vegetarisch gerecht
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Gemengde groene salade
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Frites
  • Nasi (vegetarisch)
  • € 32,00

Warm buffet Jasmijn

  • Stukjes kipfilet in huisgemaakte satésaus
  • Gebakken zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Varkensmedaillons in romige bospaddenstoelensaus
  • Warme ham in een honing mosterdsaus
  • Biefstukpuntjes in licht pittige roomsaus
  • Vegetarisch gerecht
  • Frisse gemengde groene salade
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Pommes duchesse (gefrituurde aardappelrozetjes)
  • Frites
  • Nasi (vegetarisch)
  • € 38,00

Koud/warm buffet Zonnebloem

  • Traditionele vleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
  • Ambachtelijke aardappelsalade
  • Vissalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vis
  • Vegetarische salade
  • Diverse broodsoorten met smeersels
  • Stukjes kipfilet in een huisgemaakte satésaus
  • Ambachtelijk balletjes gehakt in stroganoffsaus 
  • Stukjes kipfilet in een Italiaanse saus
  • Heerlijke stoofschotel uit grootmoeders tijd
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Nasi (vegetarisch)
  • Frites en gekruide aardappelblokjes
  • € 32,00

Koud/warm buffet Hortensia

  • Diverse soorten gerookte makreel
  • Gerookte kipfilet met zoete chilisaus
  • Rauwe ham met vers fruit
  • Traditionele vleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
  • Vissalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vis
  • Vegetarische salade 
  • Diverse broodsoorten met smeersels
  • Ambachtelijke balletjes gehakt in satésaus
  • Stukjes kipfilet in Italiaanse saus
  • Varkensmedaillons in romige bospaddenstoelensaus
  • Vegetarisch gerecht
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Frites
  • Gekruide aardappelblokjes
  • € 38,00

Koud/warm buffet De Roos

  • Traditioneel gerookte zalm
  • Diverse soorten gerookte makreel
  • Runderrollade met rucola en oude kaas
  • Rauwe ham met vers fruit
  • Gerookte kipfilet met zoete chilisaus
  • Vleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
  • Ambachtelijke aardappelsalade
  • Salade zonder vlees en vis
  • Diverse soorten brood met diverse smeersels
  • Stukjes kip in satésaus
  • Kipfilet in een Italiaanse saus
  • Varkensmedaillons in romige bospaddenstoelensaus
  • Ambachtelijke balletjes gehakt in stroganoffsaus
  • Gebakken zalmfilet in een zacht romige wittewijnsaus
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Vegetarisch gerecht
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Frites
  • € 44,00

Stamppottenbuffet

  • Keuze uit twee soorten soep
  • Boerenkool met Gelderse rookworst
  • Zuurkool met speklapjes
  • Hutspot met klapstuk
  • Jus
  • Grove mosterd
  • Keuze uit een oud-Hollands dessert
  • € 27,00

Tegen meerprijs uit te breiden met andere stamppotten

Aanvullingen:

  • Keuze uit twee van de volgende soorten soepen: tomatensoep, groentesoep, kippensoep, koninginnensoep, heldere bospaddenstoelensoep, champignonnensoep, mosterdsoep, heldere bouillon met tuinkruiden

Koude gerechten:

  • Hollandse haring met uitjes (1 p.p.)
  • Gerookte forelfilet 
  • Gerookte zalm 
  • Garnalen met cocktailsaus
  • Schaal met diverse soorten wraps
  • Carpaccio met rucola en oude kaas
  • Gerookte kippenborst met chilisaus
  • Rauwe ham met vers fruit
  • Gemengde groene salade
  • Carpaccio van tomaat en mozzarella
  • Diverse soorten brood met smeersels

Warme gerechten:

  • Gebakken zalmfilet in een romige wittewijnsaus
  • Gebakken reuzengarnalen gemarineerd in knoflook
  • Kabeljauw in fluweelzachte wittewijnsaus
  • Biefstukpuntjes in romige pepersaus
  • Warme ham in een honing mosterdsaus.