Culinair – Buffetten

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 25 personen, dan is een buffet wellicht de juiste keuze voor u. Ook hierin is de keuze reuze, want naast warm en koud is het ook mogelijk te kiezen voor een luxe buffet of een meer back to basic-versie. Vanaf 15 personen kunt u trouwens ook voor een lunchbuffet kiezen. Omdat alle buffetten vanaf de basis in onze keuken worden klaargemaakt, proeft u meteen dat alle salades ambachtelijk zijn bereid. Hieronder leest u een overzicht van de meest gekozen buffetten. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen buffet samen te stellen. Onze chef-kok adviseert u graag.

Warm buffet Waterlelie (meest gekozen!)

  • Stokjes kipsaté
  • Zalmfilet in witte wijnsaus
  • Varkenshaas in een roomsaus
  • Vegetarische gerecht met wokgroenten in een saus.
  • Varkensrollade met geglaceerde uitjes in rode wijn saus
  • Gebakken kibbeling
  • Gemengde sla met verschillende dressings en rauwkost
  • Diverse koude sausjes
  • Pommes duchesse
  • Pommes frites
  • Droge witte rijst
  • € 25,00

Warm buffet Jasmijn

  • Stokje kipsaté
  • Zalmfilet in witte wijnsaus
  • Stukje varkenshaas in een roomsaus
  • Varkensrollade met geglaceerde uitjes in rode wijnsaus
  • Ossenhaaspuntjes geserveerd in een stroganoffsaus
  • Wokgroenten
  • Gemengde sla met verschillende dressings en rauwkost
  • Koude pasta salade
  • Diverse sausjes
  • Pommes duchesse
  • Aardappelgratin
  • Pommes frites
  • Nasi
  • € 29,00

Koud/warm buffet Zonnebloem

  • Huzarensalade – Ambachtelijke bereide vleessalade
  • Aardappelsalade –  met ui en stukjes uitgebakken spek
  • Zalmsalade – Fijne salade van zalm
  • Pastasalade – Salade gemaakt op Zuid-Europese wijze
  • Stokbrood en toast
  • Boter en kruidenboter
  • Tapenade
  • Stokjes kipsaté
  • Ambachtelijk bereide gehaktballetjes in stroganoffsaus
  • Oosterse stoofpot van rundvlees
  • Kip in zoetzure saus
  • Gebakken kibbeling
  • Diverse sausjes
  • Gebakken aardappelschijfjes
  • Pommes Parisiennes
  • Droge witte rijst
  • € 25,00

Koud/warm buffet Hortensia

  • Diverse soorten gerookte makreel
  • Hollandse haring met ui
  • Rauwe ham geserveerd met meloen
  • Gegrilde fricandeau met verse ananas
  • Huzarensalade – ambachtelijk bereide vleessalade
  • Eiersalade – salade met fijne reepjes ham en bieslook
  • Tonijnsalade – verrassende salade op basis van aardappels met o.a. dille
  • Stokbrood en toast
  • Boter en kruidenboter
  • Tapenade
  • Ambachtelijk bereide gehaktballetjes in pindasaus
  • Gemarineerde kipfilet in zoet-zure saus
  • Gegrilde drumsticks
  • Varkensrollade geserveerd met een roomsaus
  • Gebakken kibbeling
  • Diverse koude sausjes
  • Pommes frites
  • Droge witte rijst
  • € 28,00

Koud/warm buffet De Roos

  • Gerookte zalm
  • Hollandse haring met uitjes
  • Gebraden lendenbiefstuk
  • Parmaham met meloen
  • Gerookte kippenborst met chilisaus
  • Huzarensalade – ambachtelijke bereide vleessalade
  • Aardappelsalade –  met ui en stukjes uitgebakken spek
  • Pastasalade – met zongedroogde tomaatjes en tonijn
  • Stokbrood en toast
  • Boter en kruidenboter
  • Tapenade
  • Stokjes kipsaté
  • Gebraden kipfilet in een milde kerriesaus
  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Runder gehaktballetjes in ketjapsaus
  • Zalmfilet in witte wijnsaus
  • Diverse sausjes
  • Gebakken aardappelblokjes met kruiden
  • Pommes Duchesse
  • Gebakken rijst (nasi)
  • € 32,00

Stamppottenbuffet Regthuis

  • Erwtensoep
  • Boerenkool met Gelderse worst
  • Zuurkool met speklapjes
  • Jus
  • Grove mosterd
  • Custardpudding (+ € 4,00)
  • € 19,50

Tegen meerprijs uit te breiden met andere stamppotten

Aanvullingen:

  • Keuze uit twee soorten soep (o.a. gebonden tomatensoep, groentensoep, kippensoep, koninginnesoep,heldere bospaddenstoelensoep, champignonnensoep, mosterdsoep, kerriesoep, heldere bouillon met tuinkruiden)

Koude gerechten:

  • Hollandse haring met uitjes (1 p.p.)
  • Gerookte zalm
  • Gerookte paling
  • Garnalen
  • Gebraden rosbief
  • Parmaham met meloen
  • Gerookte kippenborst met chilisaus
  • Gevulde eieren (2 p.p.)
  • Gevulde tomaten (kip-kerrie, garnalen en kip-pesto)
  • Rauwkost (sla, komkommer, tomaat, dressings, croûtons etc.)

Warme gerechten:

  • Zalm in witte wijnsaus
  • Garnalenspies met knoflook
  • Pangasius rolletje in hollandaisesaus
  • Varkensfiletlapje met bospaddenstoelensaus
  • Lamskoteletje met tijm en rozemarijn
  • Kipspies met ketjapsaus
  • Gebraden kippenlevertjes met mosterdsaus
  • Kalkoen tournedos met vruchten en een zachte kerriesaus
  • Biefstukjes in rode wijnsaus
  • Varkensrollade in rode portsaus