Culinair

Een culinaire sensatie voor elke gelegenheid bij De Til Groep

Smakelijke hapjes, belegde broodjes, een buffet of luxe diner: lekker eten maakt uw feest of zakelijke bijeenkomst pas echt tot een geslaagd evenement. Mede daarom beschikt De Til Groep over een uitstekende keuken en kunnen we met recht zeggen dat onze keukenbrigade ervoor zorgt dat ook op culinair gebied (bijna) alles bij ons mogelijk is. We zetten de belangrijkste (en meest gevraagde) culinaire hoogstandjes voor u op de rij.

Menukaarten

Bekijk hier al onze menukaarten.

Foto’s

Bittergarnituur

Omdat smaken verschillen, kunt u voor elk evenement diverse hapjes bestellen. Onze ervaring leert wel dat een bittergarnituur eigenlijk altijd in de smaak valt. Of u nu overdag een receptie organiseert, of uw bruiloftsgasten ’s avonds nog een klein snackje aan wilt bieden. We raden u aan bittergarnituur niet als maaltijdvervanger in te zetten, maar als aanvulling op wat u al serveert. De mogelijkheden zijn eindeloos en die spreken we graag met u door.

Lopend buffet

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 25 personen, dan is een buffet wellicht de juiste keuze voor u. Ook hierin is de keuze reuze, want naast warm en koud is het ook mogelijk te kiezen voor een luxe buffet of een meer back to basic-versie. Vanaf 15 personen kunt u trouwens ook voor een lunchbuffet kiezen. Vooral voor zakelijke bijeenkomsten zorgen luxe broodjes met verse vleeswaren voor een smakelijke afwisseling. Omdat alle buffetten vanaf de basis in onze keuken worden klaargemaakt, proeft u meteen dat alle salades ambachtelijk zijn bereid. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen buffet samen te stellen. Onze chef-kok adviseert u graag.

Avondvullend dinerbuffet (De Til)

Voor uw gezelschap (tot max. 50 pers.) bieden wij een avondvullend programma met diverse gerechtjes die zowel aan tafel worden geserveerd als in buffetvorm worden aangeboden. Graag stellen wij het menu in overleg met u samen. Het basismenu bestaat uit twee (koude) voorgerechten, een tussengerecht, twee warme gerechten, dessert en koffie/thee compleet. Uiteraard is het mogelijk om het basismenu uit te breiden.

Dineren bij De Til

Zalen- en partycentrum De Til is een uitermate geschikte locatie om een diner te organiseren. Natuurlijk vooral omdat onze keuken in dit gebouw gevestigd is. Of u bij ons nu kiest voor een eenvoudig of een zeer uitgebreid diner, u zult merken dat alle gangen een feest op zich zijn. U kunt bij ons terecht voor een keuzediner wanneer uw gezelschap uit meer 20 personen bestaat. Viert u bij ons uw bruiloft? Dan kunt u voorafgaand aan het feest natuurlijk ook met een kleiner gezelschap aanschuiven. Uiteraard hebben wij tal van suggesties voor de invulling van uw diner en kunnen wij rekening houden met uw (dieet)wensen, eisen en zelfs allergieën. Want wat u ook kiest, bij De Til Groep weet zich altijd verzekerd van ambachtelijk bereide gerechten en een vriendelijke bediening.

Barbecue

Als je denkt aan buiten eten en lekker weer, dan komt meteen de gedachte van een barbecue in je op. Vanuit de gedachte buiten genieten, buiten beleven, zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat? Een concept voor het houden van een compleet verzorgde barbecue voor groepen en gezelschappen. De basis van de barbecue zijn kwalitatief goede vlees- en visproducten bereid door een kok op de luxe barbecue om zo de beste garing te garanderen. Aanvullend stellen wij een breed assortiment aan garnituren op, zoals diverse luxe broodsoorten met kruidenboter en tapenade, gemengde sla en rauwkost, diverse salades, warme en koude sauzen en uiteraard aardappelgarnituren (frites/pommes carré). Mocht dit niet voldoende zijn, dan gaan we graag met u in overleg om het assortiment uit breiden.

Als maaltijd voor uw trouwfeest, als afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst of gezellig eten met een gezelschap, de barbecue op het buitenterras van De Til is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheid.

Catering op locatie

U heeft al een eigen locatie gevonden of wilt vanuit huis smakelijke gerechten serveren? Ook dan kan De Til Groep u van dienst zijn! Wij brengen onze ambachtelijke salades te bestellen of barbecuepakketten graag bij u langs. Natuurlijk kunnen we ook andere cateringklussen verzorgen. We overleggen graag met u en stellen op basis van uw wensen en eisen een offerte op.