Feesten en partijen

De Til Groep is uw partner voor elk evenement. Wij organiseren namelijk werkelijk alles: van bruiloften, buffetten, verjaardagen en jubilea tot reünies, personeelsavonden en kraamfeesten. Omdat u niets aan het toeval wilt overlaten, staan wij niet alleen garant voor een sfeervolle zaal en een passende ontvangst plus verzorging,  maar ook – wanneer u dat wilt – voor smakelijke catering en passend entertainment. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw evenement en weet u zeker dat uw partijtje straks een geslaagd feest wordt.

“Samen met u maken we samen iets moois van uw feest.”

Wat u ook gaat vieren

De Til Groep is niet van gisteren en feesten organiseren we al langer dan vandaag. Daarom hebben we voor de meest voorkomende aanvragen een vast pakket samengesteld. Natuurlijk zijn uitbreidingen altijd mogelijk, wij kunnen uw feest ook op maat verzorgen. Dit kan omdat de zalen zijn berekend op grote, maar ook zeker op wat minder grote groepen. Voor een verjaardag bijvoorbeeld is vaak een iets knussere zaal vaak gewenst en zal een maaltijd niet tot het eisenpakket behoren. Voor een bruiloft is dat weer anders. Bruidsparen willen vaak ook een receptie op locatie regelen. Omdat wij regelmatig zo’n receptie verzorgen, hebben we alvast drie arrangementen samengesteld. Voor alle pakketten geldt het volgende:
– inclusief ontvangst met een uitgebreid koffie- en taartbuffet
– vrij drinken uit ons assortiment binnenlands gedistilleerd
– inclusief bittergarnituur koud en warm

Lees vooral even de vaste arrangementenlijst voor al onze feesten door, zo krijgt u alvast een beeld van wat er sowieso mogelijk is. Of u nu op zoek bent naar een invulling voor uw receptie, bruiloft of verjaardag.

Voor boekingen en reserveringen belt u 0184-651554.
Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend hieronder een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen.