Bruiloften

De Til Groep ontzorgt volledig en maakt dit zeker tot de dag van uw leven!

Als er een dag is waarop u absoluut wilt dat alles perfect geregeld is, dan is het wel uw trouwdag. Het regelen van een zo’n feest – wat voor vooral de bruid en bruidegom een onbezorgde dag is om een leven lang op terug te kijken – is dan ook een aangelegenheid die u het best aan professionals over kan laten. Aan De Til Groep dus! Wij zorgen niet alleen voor de perfecte feestlocatie, ook de bruidstaart en een complete maaltijd kan voor u en uw gasten geregeld worden. Of u nu met 25 of 500 personen uw bruiloft wilt vieren en of u nu voor een eenvoudige aankleding of een chique ambiance kiest. De Til Groep organiseert het voor u!

All-in verzorging

Heeft het uw voorkeur uw hele feest onder één dak te vieren? Dat kan bij De Til Groep ook!

Wij bieden een speciaal arrangement aan wat ontvangst met bruidstaart, een compleet verzorgde maaltijd en een feestavond behelst. Eventueel is het zelfs mogelijk daar ook nog de huwelijksvoltrekking aan te koppelen. Wij spreken graag uw wensen met u door en stellen een offerte op voorzien van een all-in totaalbedrag met een vaste prijsgarantie.

Alles is mogelijk

Natuurlijk hoeft u niet te kiezen voor een vaststaand pakket. Om uw feest een eigen tintje te geven is er namelijk heel veel mogelijk bij De Til Groep. Wij spreken graag met u door wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn. 

Reserveren?