Zalen- en partycentrum De Til – Giessenburg

Een locatie die van alle gemakken is voorzien

Zalen- en partycentrum De Til is niet alleen de grootste vestiging van De Til Groep, het is ook de locatie waar al onze ervaring samenkomt. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voorzien van apparatuur en technische ondersteuning voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst, of een zaal waar u uw bruiloft of een ander bijzonder evenement kunt vieren. De Til door de jaren heen uitgegroeid tot hét zalen- en partycentrum in de regio waar u altijd terecht kunt! Natuurlijk is een belangrijke factor van het succes de centrale ligging: De Til is namelijk makkelijk bereikbaar vanaf de A27 en de A15 en het is ook nog eens voorzien van een ruime parkeerplaats voor het gebouw (gratis parkeren). De Til fungeert overigens ook als hoofdkantoor van De Til Groep en u vindt hier onze centrale keuken.

Foto’s

Feestzalen

Zalen-en partycentrum De Til is een bijzonder gebouw. De vorm en indeling creëert een sfeer die u niet snel op een andere plek tegen zult komen. Alle zalen zijn namelijk via de Centrale Hal te bereiken. Ook de grootte van De Til valt op: de Grotezaal bijvoorbeeld biedt plaats aan maar liefst 400 tot 500 man. En dit is nog eens uit te breiden tot zo’n 700 personen. Een panelenwand maakt het namelijk mogelijk de Middenzaal bij de Grotezaal aan te trekken. Handig, want deze zaal is voorzien van een podium, een bar en een openhaard. De Raadzaal, in 2018 volledig gerenoveerd. Deze ruimte is net iets kleiner dan de Middenzaal en biedt plek aan zo’n 120 personen voor een bruiloft of ongeveer 85 personen in buffetopstelling.

Iets anders? Bekijk onze vernieuwde feestzaal in Zalencentrum Het Bruisend Hart.

Kleinere feestzalen

Naast de grote zalen van De Til vindt u binnen de muren van dit zalen- en partycentrum een aantal kleinere zalen. Deze worden onder meer gebruikt voor het houden van vergaderingen of diners. Wanneer u op zoek bent naar een nog kleinere (en misschien wel knussere) ruimte zijn De Foyer en Us Stekkie erg geschikt. In deze ruimtes wordt regelmatig een verjaardag gevierd of nog even nageborreld.

Vergaderzalen

Eind 2015 zijn onze vergaderzalen grondig verbouwd tot een modern vergadercentrum. Hiermee zijn we uitermate geschikt voor het verzorgen van uw zakelijke bijeenkomsten. Of u op zoek bent naar een bespreekkamer, vergaderzaal of de complete verzorging van uw studiedag of conferentie, compleet met subzalen en passende catering. Zalen- en partycentrum “De Til” biedt het u.

»Bekijk en vergelijk onze vergaderarrangementen

Wist u dat onze vergaderzalen energieneutraal zijn?

Buitenterras

De buitentuin bestaat uit een terras van 120 m2 omzoomd met 14 leibomen en een coniferenhaag. De vaste opstelling biedt ruimte aan meer dan 30 zitplaatsen en eenvoudig in te richten voor grotere groepen. De eye-catcher van het terras is een parasol van 7 bij 7 meter wat het mogelijk maakt om bij een drupje regen toch op het terras te blijven. Zijn de weersomstandigheden even niet ideaal, dan hebben we binnen altijd een alternatieve ruimte beschikbaar zodat uw feest of bijeenkomst gewoon door kan gaan. Informeer naar de nieuwe mogelijkheden die dit terras mogelijk maakt.

Reserveren?

Voor boekingen en reserveringen kunt u bellen met 0184-651554.

Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken op de Breestraat 1, 3381 BS te Giessenburg.

Feiten & cijfers

Zaal 
Grotezaal150420300100
Middenzaal100235200 90
Grote+Middenzaal300650500 150
Raadzaal6011080
1e Foyer50 75 40
Herenzaal60606060
Kleinezaal3323  
Merwedezaal30403025
Giessenzaal30403025
Merwede +
Giessenzaal
60806050
Breezaal I8   
Breezaal II20   
Breezaal I+II3040  
Buitenterras  8060 
Buitentrouwlocatie80
Legenda 
Opstelling: vergadering / theater / bruiloft/receptie / diner/buffet
Airco aanwezig
Projectie met beamer of tv
Energieneutraal

* De genoemde aantallen in deze tabel gelden bij benadering.