De Til Groep nieuwe exploitant sportaccommodaties

De Til Groep nieuwe exploitant sportaccommodaties

De Til Groep, exploitant van sociaal-maatschappelijk vastgoed in de gemeente Molenlanden, heeft afgelopen 1 januari met trots vijf binnensportaccommodaties toegevoegd aan haar portfolio: sporthal De Klipper Nieuw-Lekkerland, sporthal De Reiger Groot-Ammers, gymnastiekzaal Streefkerk, gymnastiekzaal De Turner Molenaarsgraaf en gymnastiekzaal Ottoland.

De Til Groep zet zich in om een langdurige samenwerking aan te gaan met de gebruikers van de accommodaties. Het streven is om gezamenlijk met de gebruikers en het van OptiSport en Sportfondsen overgenomen personeel de bestaande diensten en kwaliteit verder te ontwikkelen en te verbeteren.

“We zijn erg blij om deze mooie accommodaties toe te mogen voegen aan ons portfolio en kijken ernaar uit om samen te werken met de huidige gebruikers en ervoor te zorgen dat deze accommodaties ook gaan voldoen aan de hoge standaarden van De Til Groep,” aldus Wim van Krugten, directeur/bestuurder van De Til Groep.

De Til Groep is ervan overtuigd dat deze overname een belangrijke stap is in de toekomst van het bedrijf. “Met de overname kunnen we ons verder ontwikkelen en onze activiteiten uitbreiden, wat weer bijdraagt aan onze missie om sociaal-maatschappelijke activiteiten in de dorpen van de Alblasserwaard tegen acceptabele kosten mogelijk te maken”.

Onze Raad van Toezicht zoekt een nieuw lid

Onze Raad van Toezicht zoekt een nieuw lid

Ben je sociaal betrokken in de regio Molenlanden en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de missie van onze Stichting? Heb je een achtergrond in financiën, accountancy of controlling? Dan is deze oproep misschien iets voor jou.

Reageren kan tot 30 oktober 2022. Lees de profielschets voor meer informatie over de vacature. Daarnaast is ons jaarverslag een goed vertrekpunt om meer over onze Stichting te weten te komen.

De Til Groep presenteert het jaarverslag over 2021

Jaarverslag ETG 2021 DEFINITIEF De Til Groep presenteert het jaarverslag over 2021

We presenteren u het jaarverslag van de Stichting Exploitatie Til Groep over het jaar 2021. Het jaarverslag geeft een mooi overzicht van onze sociaal-maatschappelijk activiteiten Zo kunt u o.a. lezen uit wie onze Stichting bestaat, wat we doen, wat we hebben bereikt, hoe we financieel hebben gepresteerd en hoe we het 2e coronajaar zijn doorgekomen.

Weinig tijd? Lees dan de Infographic, het jaarverslag in een oogopslag.

We hebben dit mooie verslag niet helemaal in ons eentje gemaakt. De interviews zijn verzorgd door Het Kontakt Mediapartners. De opmaak en samenstelling is weer puik verzorgd door MM Design uit Hardinxveld-Giessendam.

Bovendien danken we Kees Stam van het 1e Herenteam van SNA Bleskensgraaf en Jane Verbaan voor hun bijdrage aan het jaarverslag.

Roept het jaarverslag nog vragen bij u op, dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.

Open Huis MFC Den Hoek woensdag 16 maart 2022

De kinderdagopvang (Wasko) en de twee basisscholen (OBS Den Beemd/CBS De Wegwijzer) houden Open Huis op woensdag 16 maart 2022 van 10.30 tot 12.00 uur. De tour eindigt met een rondje door onze gymzaal, zodat de bezoekers van het Open Huis een compleet beeld krijgen van alle voorzieningen die MFC Den Hoek te bieden heeft. Het dorpshuisgedeelte is die dag ingericht als stembureau, dus als je dit gedeelte wil bekijken dan kun je dat combineren met het uitbrengen van je stem.

WEG004 Poster opendag DEF A4 Open Huis MFC Den Hoek woensdag 16 maart 2022