De Til Groep had een zaal die groot genoeg was voor onze bruiloft!

%name De Til Groep had een zaal die groot genoeg was voor onze bruiloft!Op 25 april trouwden Janneke van Es en Krijn de With. Na alle voorbereidingen wisten ze één ding zeker: het zou een groot feest zou worden. Janneke en Krijn komen namelijk allebei uit een groot gezin. Daarnaast hebben ze ook nog eens tal van vrienden en dan geeft Janneke ook nog eens les op een basisschool. De Til in Giessenburg bleek niet alleen groot genoeg om alle gasten te herbergen, Janneke en Krijn hebben er een hele fijne bruiloft gevierd.

Wil je trouwen? Dan zijn er tal van vragen die je moet beantwoorden. Wie nodig je uit? Je trouwt voor de kerk… maar waar geef je een feest? En hoe ziet je taart eruit? Janneke en Krijn zijn ruim een jaar bezig geweest om alles tot in de puntjes te regelen. Dat klinkt lang, maar dat komt ook omdat Krijn ondertussen ook nog even het nieuwe huis eigenhandig verbouwd heeft. Gelukkig wist Janneke precies wat ze wilde. En dat kreeg ze bij De Til Groep.

%name De Til Groep had een zaal die groot genoeg was voor onze bruiloft!Een goede start bij het Arsenaal in Nieuwpoort en het kerkgebouw in Groot-Ammers

“Wij komen allebei uit de omgeving”, vertelt Janneke. “Dus het sprak voor zich dat onze trouwdag zich ook hier in de buurt zou afspelen. In de ochtend zijn we eerst – met de trouwauto – naar het Arsenaal in Nieuwpoort gegaan. Daar zijn we voor de wet getrouwd. De vader van Krijn was onze ambtenaar in het gemeentehuis. Dat was toch wel heel bijzonder. Vervolgens zijn we naar het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente in Groot-Ammers gereden. Daar zijn we voor de kerk getrouwd. Het enige wat we daarna nog wilden doen is samen met familie en vrienden zijn. En dat hebben we gedaan bij De Til in Giessenburg. Hier konden we met ruim 85 daggasten terecht.”

IMG 8389 300x225 De Til Groep had een zaal die groot genoeg was voor onze bruiloft!De voordelen van De Til: goede service, lekker eten en een parkeerplek voor iedereen

Nu was De Til niet helemaal een nieuwe locatie voor Janneke en Krijn. “Veel familieleden van Krijn hebben ook hun trouwfeest hier gehouden”, vertelt Janneke. “Wij wisten dus dat de service goed is, de prijs heel schappelijk en het eten lekker. Dat mijn klas met een bus langs kon komen en een stukje kon opvoeren, gaf uiteindelijk helemaal de doorslag.” Voor de bruiloft spraken Janneke en Krijn met Henk de Bruijn hun wensen door. “Henk dacht ontzettend goed met ons mee”, zegt Janneke. “Hij kwam zelf met het idee om ’s middags naar een grotere zaal te gaan, zodat de kinderen meer ruimte hadden. Ook is hij speciaal voor mij achter de bruidstaart aangegaan die ik wilde. Die had ik op internet gezien. En die wilde ik per se. Dat heeft Henk gewoon geregeld.”

De bruiloft bij De Til in Giessenburg smaakte nog lang naar meer

Op de vraag of er nog gekke dingen waren gebeurd, moet Janneke lachen. “Niet echt. Alles is heel vlotjes verlopen. Maar misschien is het wel grappig om te weten dat we echt nog heel lang van onze bruiloft hebben kunnen genieten. Letterlijk! Toen bleek dat er gebak overbleef, hebben we dat namelijk meteen mee naar huis gekregen en in de vriezer gelegd. We hebben nog tot een paar weken na onze bruiloft taartjes zitten eten. En – het mooiste – die waren ook toen nog lekker!”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!