“Als het aan mij ligt vieren we over 25 jaar weer feest bij De Til”

Martin en Sonja 25 jaar getrouwd 300x169 “Als het aan mij ligt vieren we over 25 jaar weer feest bij De TilOp 23 mei 2015 vierden Martin en Sonja Rietveld dat ze een kwart eeuw geleden in het huwelijk zijn getreden. Dat het een bijzonder feest zou worden, stond voor het bruidspaar en de gasten al snel vast. Precies 25 jaar terug trouwden Martin en Sonja namelijk op dezelfde plek: de Til in Giessenburg. Sterker nog: ze gaven hun feest in dezelfde zaal. En alsof dat nog niet genoeg was, bedacht het bruidspaar een bijzonder thema voor deze speciale avond.

“Een jaar van tevoren spraken mijn man en ik er al over”, zegt Sonja. “Wat zullen we doen om ons 25-jarig huwelijk te vieren? Gaan we met de kids op vakantie? En geven we dan thuis een klein feestje? We kwamen al snel tot de conclusie dat we de ruim 100 man die we uit wilden nodigen niet thuis konden ontvangen. Een feest bij De Til lag voor de hand. Maar dat was voor mij niet genoeg. Ik wilde ook nog een leuk thema. Rock ’n roll werd het. Want ik vind die kledingstijl zo mooi.”

In een echte Amerikaan naar de feestzaal bij De Til in Giessenburg

“Net als 25 jaar terug hoefden we eigenlijk niet met een auto op pad”, vertelt Sonja. “We wonen hemelsbreed namelijk nog geen 200 meter bij De Til vandaan. Maar mijn schoonzoon heeft een hele mooie oude Amerikaan, dus we zouden gek zijn als we niet even een stukje in zijn Chevrolet zouden rijden. Zo zijn we dus naar de feestzaal gegaan. We hebben op het parkeerterrein bij De Til hele leuke foto’s gemaakt. Ik had namelijk een witte jurk met zwarte bolletjes aan waar een petticoat onder zat. En mijn man was ook in fifties-stijl. Hij had speciaal een Elvis-pak bij de feestwinkel gehaald. Dat hij zich zo goed had uitgedost was voor iedereen een verrassing. Een goed begin van het feest.”

IMG 1004 “Als het aan mij ligt vieren we over 25 jaar weer feest bij De Til

In precies dezelfde zaal feestvieren als 25 jaar geleden: bij De Til kon het geregeld worden

“Ook voor de gasten was onze dresscode geen probleem”, zegt Sonja. “Zo moeilijk hoeft het ook niet te zijn. Doe een zwart pak aan met een witte blouse en draag een zwarte zonnebril, dan ben je al snel een Blues Brother. Het was al met al best een bijzonder feest. Niet iedereen haalt het, 25 jaar getrouwd zijn. En wat is dan ook nog eens de kans dat je op precies dezelfde plek weer je feest kunt houden? De zaal waar we ook nu ons feest organiseerden is weliswaar gemoderniseerd, maar toch had het voor mij iets heel bijzonders. Als het aan mij ligt houden we er over 25 jaar weer feest… alhoewel ik denk dat ons 50-jarige trouwfeest een rollatorfeest wordt.”

“Het personeel bij De Til was op alles voorbereid en al onze wensen gingen in vervulling”

Het Rock ’n roll-thema werd door het bruidspaar en hun gasten zelf verzorgd. Tot en met de aankleding. Toch hadden Sonja en Martin wel een bijzondere fifties-wens voor De Til. “Ik wilde geen gebak maar cupcakes serveren”, zegt Sonja. “Want dat past helemaal bij de stijl die we hadden gekozen. Gelukkig was dit voor Henk en zijn personeel geen probleem. Sterker nog: ze waren veel beter voorbereid dan wij. Ik zag een stoot personeel klaarstaan voor het feest begon… Maar al die mensen waren achteraf gezien ook echt nodig om onze gasten te voorzien van hapjes en drankjes. Ik was blij dat ze bij De Til echt weten wat ze doen. Mijn gasten zijn enorm goed verzorgd. Precies wat we vooraf hoopten. Ik hou namelijk zelf enorm van een goed feest met leuke muziek en lekker hapje en een glaasje wijn. En dat is precies wat we bij De Til hebben gekregen.”

Ook een feest organiseren bij De Til Groep?

Dat kan! Een bruiloft, verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!