Bij De Til in Giessenburg doen ze er alles aan om het jouw dag te maken

14 08 28 Gert Anne Greet Verweij 297x300 Bij De Til in Giessenburg doen ze er alles aan om het jouw dag te makenOp 28 augustus trouwden Gert en Anne-Greet Verweij. Een feest wat ze vlak na hun verloving in oktober 2013 al meteen begonnen te plannen. Zo bezochten ze een speciale trouwbeurs in Hoevelaken. Daar deden ze ook de stand van De Til Groep aan. En gelukkig namen ze die dag ook een paar folders mee. Die bleken namelijk later nog goed van pas te komen…

“We wilden oorspronkelijk op een andere plek ons trouwfeest vieren”, vertelt Anne-Greet. “Maar toen een vriendin in februari bij De Til trouwde, besloten we dat dit een mooi moment was om alvast te spieken wat wij van die locatie vonden. Door de folders wisten we al een beetje wat mogelijk was en dat konden we nu met eigen ogen zien. Na die trouwerij waren we om. We besloten ons feest ook bij De Til in Giessenburg te houden en namen direct contact met ze op. Nadat we – een paar weken voor onze bruiloft – alles met De Til hadden doorgesproken, maakte ik me geen zorgen meer. Het was zo’n fijn gesprek. Alles was bespreekbaar. Als ik tot dan toe nog twijfels had over mijn bruiloftsfeest bij De Til, zijn die in dat gesprek helemaal weggenomen.”

Van het Koetshuis in Rotterdam naar de kerk in Hendrik-Ido-Ambacht: we waren er zo!

“Op de dag van onze bruiloft, moesten we flink wat afreizen”, vertelt Anne-Greet. “Ik kom uit Hendrik-Ido-Ambacht en daar zijn we in de kerk getrouwd. En omdat we niet echt een mooi gemeentehuis in de buurt konden vinden, zijn we uitgeweken naar Het Koetshuis in Rotterdam. Een prachtige locatie. Uiteindelijk bleek dit qua route niet eens heel onhandig te zijn. Wij reden die dag zelf in een hele mooie roadster. Die was lekker snel! Maar ook voor onze gasten was het reizen goed te doen. De Til in Giessenburg was namelijk voor veel van hen alweer een eindje op weg naar huis. Uiteindelijk is een heel groot deel van onze 200 uitgenodigde gasten ook echt op ons feest geweest.”

Bij De Til bleek alles mogelijk: zelfs het buffet voor ons omgooien was geen probleem

Gert en Anne-Greet hadden nog wel een paar speciale wensen. “Als wij uit eten gaan, zit ik altijd na het hoofdgerecht al vol. Een toetje kan er dan echt niet meer bij. Ik was bang dat mijn bruiloftsgasten dat ook zouden hebben. Je eet toch op zo’n dag best wel veel en vaak. Na het buffet hadden we namelijk ook een receptie met taart. Daarom wilden we het dessert voor het allerlaatst bewaren. Helemaal aan het eind van de avond. We bespraken dit met Henk en hij vond het een superleuk plan. Hij vertelde dat ze nog nooit eerder bij De Til een ijsbuffet aan het eind van de avond geserveerd hadden, maar dat hij zeker wist dat dit wel moest lukken. Zo gezegd, zo gedaan. En het was een succes! Onze gasten hebben er lekker van gesmuld.”

Het personeel bij De Til in Giessenburg is ontzettend gastvrij

De dag dat Gert en Anne-Greet trouwden was een prachtige dag. Het weer werkte mee, de gasten hadden het naar hun zin en het bruidspaar heeft genoten. Toch heeft Anne-Greet een hele kleine suggestie voor De Til. “We hadden een paar gasten uitgenodigd die allergieën hebben. Dat is lastig met het eten, maar het menu was aangepast. Het was wel jammer dat onze gasten daar soms om moesten vragen. Maar ik moet wel zeggen: het personeel pakte die vraag dan weer wel heel goed op. Zij zijn enorm gastvrij – echt uitzonderlijk – en doen er echt alles aan om het jouw dag te maken. Ik heb me daarom geen moment druk gemaakt op de dag van mijn bruiloft. Ik vertrouwde erop dat alles in goede handen was en dat is zeker zo gebleken.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!