Catering tijdens de kerstdagen

Hoe kunnen we het u gemakkelijk maken deze kerst? Met catering van De Til Groep nátuurlijk. We hebben een heerlijk assortiment van hapjes, salades, soepen en warme gerechten. Vers bereid door ons ervaren keukenteam en eenvoudig te bestellen via de website.

De kerstdagen komen er weer aan en vanwege de corona zullen we gedwongen zijn dit thuis in kleine kring te vieren. Misschien zoekt u juist dit jaar naar meer gemak en wat is nu makkelijker dan dat wij voor u koken?

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een luxe borrelplank, diverse rijk afgegarneerde salades aangevuld met verst afgebakken stokbrood en smeersels. Deze koude gerechten zijn ideaal voor bij de borrel of als voorgerecht. Ook bieden we 3 soorten luxe huisgemaakte soepen, waarbij u kunt kiezen tussen warm of koud geleverd, afhankelijk van het moment van nuttigen.

Ons meest uitgebreide gerecht is een kerst-variant van ons meest succesvolle menu. Kerst Waterlelie is een complete maaltijd bestaande uit luxe gerechten als zalm in witte wijnsaus, varkenshaas in champignonroomsaus, kalkoen in een milde kerriesaus, gewokte (knoflook)garnalen met Aziatische wokgroenten en kipsaté met satésaus. Uiteraard voorzien van de nodige garnering. Met dit menu is uw kerstmaaltijd gegarandeerd een succes.

Bestellen kan via onze website tot maandag 21 december a.s. Ophalen kan vervolgens op kerstavond van 17.00 uur – 19.00 uur of 1e en 2e kerstdag van 12.00 – 14.00 uur. Dus wanneer u ook deze kerstdagen catering nodig heeft. Wij staan voor u klaar.

Geef uw bestelling door op de speciale bestelpagina.

Eet smakelijk!