De offerte van de Til Groep was meteen passend bij al onze wensen

WVC 0208 300x206 De offerte van de Til Groep was meteen passend bij al onze wensenOp 28 mei trouwden Arjan en Grietje Margreet Blok. De keuze om hun bruiloft bij De Til in Giessenburg te vieren was snel gemaakt. Niet alleen konden alle avondgasten in de grote zaal terecht, ook op andere vlakken kon De Til Groep aan de wensen van het bruidspaar voldoen. Zo was het mogelijk ’s ochtends te verzamelen in de foyer, ’s middags een klein kinderfeest te regelen en ’s avonds all the way te gaan met een uitgebreid warm en koud buffet inclusief ijsbruidstaart. Precies wat Arjan en Grietje Margreet wilden!

Het bruidspaar was er snel uit. Ruim voor de datum van hun geplande feest bezochten ze De Til in Giessenburg. En toen ze de deur uitliepen wisten ze het al… Hier wilden ze hun feest vieren. “We hadden al veel goede verhalen gehoord”, zegt Grietje Margreet. “Maar daar wilden we niet alleen op afgaan. Gelukkig was het oriënterende gesprek met Henk hartstikke leuk. Alles kon en hij dacht met ons mee. “Is het wel slim om een ijsbuffet neer te zetten als vlak daarna ook de receptie al begint?”, opperde hij. Henk bedacht meteen dat een ijsbruidstaart goed kon werken. Zo kwam het programma niet in de war. Toen uiteindelijk de offerte ook nog eens goed uitpakte, hoefden wij niet te twijfelen… De Til in Giessenburg was de plek voor ons!”

Met een Engelse dubbeldekker naar de hervormde kerk in Bleskensgraaf

“Wij wilden onze bruiloft per se in de buurt vieren, maar mijn ouders wonen op een paar uur rijden hiervandaan”, vertelt Grietje Margreet. “Vanuit mijn ouderlijk huis trouwen was dus niet mogelijk. En zelf hadden we ook geen plek voor 50 mensen in ons huis. Daarom hebben we – samen met Henk – besloten ons ’s ochtends in de foyer bij De Til in Giessenburg te verzamelen. Buiten op de parkeerplaats stond een grote, witte Engelse bus klaar. Zo’n dubbeldekker. Daarmee zijn we naar het Arsenaal in Nieuwpoort gereden en vervolgens naar de hervormde kerk in Bleskensgraaf. We komen iedere zondag in deze kerk, dus het sprak voor zich dat we daar zijn getrouwd.”

De Til op z’n best: een goede prijs-kwaliteitverhouding en alles is tot in de puntjes geregeld

Bij terugkomst in De Til in Giessenburg, was ook hier alles in gereedheid gebracht. “Ideaal”, vertelt Grietje Margreet. “Ik ben namelijk nogal een regelneef. Roep altijd ‘heb je hier nog aan gedacht en denk je daar nog aan?’. Maar op mijn trouwdag kon ik alles uit handen geven. Heerlijk vond ik dat. Dat ik ervan uit kon gaan dat het gewoon wel geregeld werd. Zelfs toen wij ’s avonds laat met onze gasten in een meer intieme setting even wilden nababbelen, liet het personeel van De Til zich van hun beste kant zien. Binnen no time hadden ze nog even een kring met stoelen klaargezet. Koffie en bonbons werden meteen geserveerd. Dat vonden we zo fijn. Dat ze zo gastvrij zijn en alles tot in de puntjes regelen. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat de prijs-kwaliteitverhouding klopt. Of eigenlijk: meer dan goed is.”

Zelfs een speciaal kinderfeest was bij De Til in Giessenburg zo geregeld

“Ik weet niet of we echt heel speciale wensen hadden”, zegt Grietje Margreet. “Behalve dan dat we heel graag de kinderen uit mijn klas – ik geef les aan kinderen uit groep 4 – naar mijn bruiloft wilden laten komen. Dat was voor Henk en zijn personeel geen probleem. Ze hebben voor speciale kindertaartjes gezorgd. En zelf hadden we wat leuke kleurboeken geregeld. Het was voor de kinderen prachtig. Echt zoiets wat ze hun leven lang niet meer vergeten. En dat was het voor ons ook. We zouden het iedereen aanraden om je bruiloftsfeest bij De Til in Giessenburg te regelen.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!