De Til Groep nieuwe beheerder van De Spil Bleskensgraaf

IMG 7339 300x225 De Til Groep nieuwe beheerder van De Spil BleskensgraafAfgelopen 1 januari heeft de gemeente Molenwaard het beheer van dorpshuis De Spil aan ons overgedragen. Na een week van verhuizen en inrichten gaan we maandag 9 januari open. We zijn dan lang nog niet klaar, maar wel gereed om de gebruikers van De Spil in de Foyer te voorzien aan de bar.

Medio december kwam het eerste verzoek van de gemeente en daarna is het snel gegaan. Als beheerder van de sociaal-maatschappelijke en sportvoorzieningen in de gemeente Giessenlanden bleken we de juiste partner om de exploitatie van De Spil voor een periode van een jaar over te nemen.

Wat kunt u van De Til Groep verwachten in De Spil het komende jaar? Onze eerste doelstelling is om ervoor te zorgen dat alle vaste activiteiten kunnen doorgaan en alle vaste gebruikers het naar hun zin gaan hebben. Daarna proberen we zo snel mogelijk in gesprek te gaan om te kijken wat we kunnen verbeteren en welke activiteiten we weer naar De Spil kunnen halen.

Daarnaast kunnen we in De Spil alle horeca service bieden die u van ons gewend bent. Te denken valt aan vergaderingen, verjaardagen, feesten en partijen etc. Zo kunt u misschien dichter bij huis uw feest of zakelijk bijeenkomst houden, maar wel met de vertrouwde kwaliteit van De Til Groep. Wij noemen dat Goed Geregeld!

Bel ons op 0184-651554 voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wie weet zien we u terug in De Spil in Bleskensgraaf.