“De Til was geknipt voor ons trouwfeest. Geen twijfel over mogelijk!”

Op 10 juni 2015 trouwden Michael Rijsdijk en Rosita de Jong. Hun bruiloftsfeest vierden ze drie dagen later, op zaterdag 13 juni. Een beetje ongebruikelijk misschien, maar voor het bruidspaar was dit de ideale oplossing. Rosita legt uit: “We wilden geen feest geven op een doordeweekse dag. Dat is onhandig voor je gasten. En bij De Til in Giessenburg konden we meteen het weekend erna terecht.”

Dit is natuurlijk niet op stel en sprong geregeld. Het bruidspaar heeft er de tijd voor genomen. “Eigenlijk hebben we ruim een jaar eerder al het besluit gemaakt om ons feest bij De Til in Giessenburg te organiseren”, aldus Rosita. “Toen waren we namelijk ook op deze locatie voor de 25-jarige bruiloft van mijn schoonouders. Dat was zo’n leuk en goed georganiseerd feest. Mijn man en ik wisten toen al dat dit de ideale locatie voor ons trouwfeest zou zijn. Geen twijfel over mogelijk!”

De trouwceremonie: een kleine bijeenkomst bij het gemeentehuis in Sliedrecht

Over de locatie voor de trouwceremonie heeft het bruidspaar ook niet getwijfeld. “We wonen in Sliedrecht”, zegt Rosita. “Dus we hebben het vooral makkelijk gehouden. We zijn dicht bij huis getrouwd op het gemeentehuis in Sliedrecht. En dat hebben we intiem gehouden. Alleen onze naaste familie en vrienden waren hiervoor uitgenodigd.” Met deze kleine groep heeft het bruidspaar ook de rest van de dag doorgebracht. “Na de ceremonie zijn we terug naar huis gegaan. Ik had namelijk zelf een brunch voorbereid”, vertelt Rosita. “En daarna hebben we nog lekker gedineerd en nagepraat bij Van Der Valk in Dordrecht. Al met al een heel geslaagde dag.”

“We zijn heel relaxed met onze vrienden in de taxi naar De Til in Giessenburg gereden”

Een paar dagen na de trouwceremonie kon het bruidspaar zich opmaken voor het feest bij De Til in Giessenburg. En je zou denken dat dit misschien extra stress met zich mee zou kunnen brengen, maar niets is minder waar. Rosita: “Ik vond het juist fijn dat we de ceremonie en het feest op twee verschillende dagen hebben kunnen vieren. Dat gaf mij rust. Ook omdat ik zelf een brunch en de versieringen bij het feest wilde maken. Ik wilde zo’n leuk bord waarvoor je kunt staan om foto’s te maken tijdens het feest. Voordat we met onze vrienden naar De Til in Giessenburg zijn gegaan, hebben we ook nog even bij ons thuis samen kunnen eten. Terwijl ik kon uitbuiken waren mijn schoonzus en een vriend de versieringen al aan het ophangen bij de feestlocatie.”

Het bruiloftsfeest: een avond vol vertier bij De Til in Giessenburg

Op de avond van het feest heeft het bruidspaar met volle teugen genoten. “Omdat het feest om acht uur pas begon, hebben we geen buffet besteld maar wel lekker wat hapjes”, vertelt Rosita.”Die zagen er prima uit en ik heb van mijn gasten begrepen dat het allemaal erg in de smaak is gevallen. Ergens wisten mijn man en ik natuurlijk al hoe attent het personeel bij De Til is. Gelukkig bleek ons vermoeden te kloppen. Het personeel liep zelfs naar buiten om de mensen die aan het roken waren te vragen of ze misschien nog wat wilden drinken! Dat vind ik het toppunt van gastvrijheid. En dat was precies wat ik ook op mijn trouwfeest wilde.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!

Ben je bij ons getrouwd en wil je ook je verhaal delen? Laat het ons weten!