“Het trouwfeest bij De Til in Giessenburg was voor ons heel relaxed “

photodune 4551483 wedding xs 300x200 “Het trouwfeest bij De Til in Giessenburg was voor ons heel relaxed Op 14 november 2014 trouwden Wesley en Lizette Hoogendoorn. Hun keuze voor De Til in Giessenburg lag voor de hand. Deze trouwlocatie ligt namelijk op nog geen kwartiertje rijden van hun huis. Ook wisten Wesley en Lizette dat De Til Groep gezellige bruiloften kan organiseren. De broer van Wesley trouwde namelijk ook bij De Til in Giessenburg. Toen Wesley en Lizette de stand van De Til Groep tegenkwamen op de Trouwbeurs in Ahoy, was de keuze dus snel gemaakt.

“Het was één van de eerste zaken die we voor onze bruiloft geregeld hadden”, vertelt Wesley. “Hierna hadden we nog bijna een jaar om de rest te regelen. De jurk, uitnodigingen, de ringen, enzovoorts. Dat gaf wel een fijn gevoel. Helemaal omdat ik Henk ken van de basisschool. Dat praat makkelijker. We zijn na ons gesprek op de beurs nog twee keer bij De Til geweest om alles door te nemen, maar daarna waren we er helemaal klaar voor om relaxed onze trouwdag te gaan beleven.”

Haasten van het Mastbos in Breda naar het gemeentehuis in Hardinxveld Giessendam

“Wij zijn niet vanuit mijn ouderlijk huis getrouwd”, vertelt Lizette. “Dat leek ons raar. We wonen al acht jaar samen en hebben twee kinderen. Daarom hebben we de voorbereidingen bij ons thuis gedaan. En dat betekende dat om half zes ging de wekker ging!” Terwijl Wesley voor de honden zorgde en de drie extra bruidsmeisjes ophaalde, ging Lizette (samen met haar twee dochters) in de make-up, werd haar haar gedaan en kon ze haar trouwjurk aan. “Dat vond ik het allerspannendste moment”, zegt Wesley. “Dat ik Lizette voor het eerst als mijn bruid zag. Ze was prachtig en ik vond het hartstikke fijn dat we nog even samen hiervan konden genieten toen we foto’s gingen maken in het Mastbos in Breda. Dat liep wel uit, dus toen moesten we tussendoor nog snel een boterham op de hand eten om op tijd in het gemeentehuis in Hardinxveld Giessendam te zijn.”

Alle gasten verzamelen: een witte Engelse dubbeldekker staat klaar bij De Til in Giessenburg

“Onze daggasten hadden het makkelijker”, zegt Lizette. “Zij konden verzamelen bij De Til in Giessenburg. Daar stond een witte Engelse dubbeldekker klaar. Die bracht ze naar het gemeentehuis in Hardinxveld Giessendam. Na de trouwceremonie reed de bus ons allemaal weer terug naar de feestlocatie, de middenzaal van De Til. Ook dat hebben we op de beurs in Ahoy geregeld.” Wesley vult Lizette aan: “Dat gaf ons rust. Om te weten dat vanaf het moment dat we naar het gemeentehuis gingen alles voor ons geregeld was. Ik heb de rest van de dag ook als heel ontspannen ervaren. Vooral ook omdat we alles goed met Henk doorgesproken hadden en hij aangaf dat onze wensen helemaal in vervulling konden gaan. En wat hij beloofd heeft, is ook wat hij is nagekomen.”

Goed overleg met de gastvrouw van De Til in Giessenburg maakte de avond tot een succes

“Niet dat we erg speciale wensen hadden”, zegt Lizette. “We waren overdag met iets meer dan 30 gasten. Dus de middenzaal was de perfecte locatie voor ons. Voor het warm en koud buffet zijn we naar een andere zaal verhuisd. Eentje met een open haard. We wilden graag aan een lage tafel zitten met onze gasten en dat ik precies wat we kregen.” Ook Wesley kijkt met een goed gevoel terug op zijn feest. “Op het allerlaatste moment hebben we besloten nog extra frietjes voor de kinderen te bestellen. Maar dat was geen probleem. En ook toen er ’s avonds nog 100 man bijkwam – dat wisten ze trouwens bij De Til wel, hoor – verliep dat hartstikke soepel. De service was top! Onze gastvrouw overlegde goed met ons en begeleidde de avond prima. En toen Henk nog even langskwam om te vragen of alles goed verlopen was, was mijn bruiloft compleet.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!