“Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!”

DSC 4610.jpga  300x200 “Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!Op 16 oktober 2015 trouwden Frank en Danielle Noorland bij De Til in Giessenburg. Dat dit dé locatie voor hun feest zou worden, stond als een paal boven water. Sterker nog: een plek in de grote zaal van De Til was het eerste wat het bruidspaar voor hun trouwdag regelde.

“Misschien is het wel een beetje de omgekeerde wereld”, zegt Danielle. “De meeste bruidsparen zullen niet als eerste de locatie regelen. Maar wij wilden per se ons trouwfeest in de grote zaal bij De Til vieren. Niet alleen omdat dit één van de weinige plekken in de buurt is waar je 300 gasten kwijt kunt. Maar ook omdat we De Til kennen en weten dat hier altijd alles goed voor elkaar is. En dat is wat je op je trouwdag wil, een perfect feest.”

Vroeg op pad voor foto’s in het Alblasserbos en in de jachthaven in Streefkerk

De dag van dit feest, startte voor Frank en Danielle vroeg. De daggasten verzamelden zich ’s ochtends bij mijn oom en tante”, vertelt Danielle. “Frank en ik waren toen al op pad geweest om foto’s te maken. Eerst in het Alblasserbos en later ook nog bij de jachthaven in Streefkerk. Dat vinden we mooie plekken. En het lag lekker dicht bij de rest in de buurt. ’s Middags moesten we namelijk eerst nog naar het gemeentehuis en vervolgens naar de kerk. Dus dan wil je niet te ver uit de buurt foto’s maken. Je wilt je gasten niet teveel laten wachten. En dat is nu ook niet gebeurd. Toen we terugkwamen van foto’s maken werden we door onze daggasten opgewacht. Ze hadden allemaal een bellenblazer en bliezen mooie bellen. Zo leuk, vond ik dat!”

Met de tractor van het gemeentehuis in Streefkerk naar De Til in Giessenburg

“Vanaf het erf zijn we met een tractor op pad gegaan”, zegt Danielle. “Dat rijdt wel iets langzamer dan een auto, maar het gemeentehuis en de kerk zijn allebei in de buurt. Toch liep het allemaal ietsje uit. We kwamen daardoor later bij De Til in Giessenburg aan. Gelukkig was dat geen probleem voor het personeel bij De Til. Die hadden onze gasten – die sneller vervoer hadden – al opgevangen met een lekker taartje. Qua timing was dat perfect, want om zes uur gingen we met z’n allen eten. Er werd een heerlijk warm en koud buffet neergezet. En zelfs voor de kleine kinderen was er iets speciaals geregeld. Zij kregen een leuk en lekker verrassingsijsje na. Verrassend voor de kleintjes, maar niet voor ons. Het was precies zoals we van tevoren met Henk doorgesproken hadden.”

DSC 4649.jpga  1019x1024 “Ik had er het volste vertrouwen in dat onze trouwerij een knalfeest zou worden!

Geen tekort aan lekkere hapjes in de grote zaal van De Til in Giessenburg

’s Avonds verwachtte het bruidspaar een flink aantal gasten. Danielle vertelt: “Om half negen ging het feest van start. Dat was een mooie begintijd. Want zo hadden we nog even tijd om ons op te frissen. Onze gasten waren heel enthousiast over hoe alles bij De Til is verlopen. Vooral dat er geen tekort aan hapjes en drankjes was, hebben we van veel mensen teruggehoord. Sommige gasten vroegen ons zelfs grappend of we de Mora-fabriek hadden leeggekocht! Zoveel lekkere gefrituurde hapjes waren er. Ik vond dat heel fijn om terug te horen. Niet dat ik ooit getwijfeld heb. Ik had er het volste vertrouwen in dat ons trouwfeest een knalfeest zou worden. Maar dat iedereen bij De Til z’n beste beentje voor heeft gezet om dit te realiseren, ook voor onze gasten, dat is toch wel erg fijn.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!