Meld je aan voor Gastvrij Giessenburg op zaterdag 30 maart

Op zaterdag 30 maart organiseren de slager, de slijter en het partycentrum uit het dorp weer een Gastvrij Giessenburg met als thema Mediterrané.

DSC 0724 1024x683 Meld je aan voor Gastvrij Giessenburg op zaterdag 30 maart

Gastvrij Giessenburg is een buffetavond dat twee keer per jaar wordt gehouden in De Til in Giessenburg met elke keer een ander thema. Het evenement wordt aangeboden door Slagerij Bouter, Drankenhandel Fred van den Heuvel en De Til Groep en is de ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier met elkaar uit eten te gaan.

Iedereen is welkom
Het belooft een gezellige en vooral smaakvolle avond te worden, waarbij iedereen welkom is. Of je nu alleen, samen, met je gezin of met een groter gezelschap komt. Bij je aanmelding kan je aangeven of je liever aan een eigen tafel wil zitten of wil aanschuiven aan een lange tafel.

Party- en zalencentrum De Til vervult deze avond de functie van gastheer. De medewerkers zorgen voor een sfeervol aangeklede zaal en een vakkundige en vriendelijke bediening. De deskundige koks bereiden het vlees geleverd door ambachtelijke slager Henk Bouter. Bovendien zal de slager aanwezig zijn om u van de nodige informatie te voorzien.

Bij een goede maaltijd hoort een smaakvolle wijn van hoge kwaliteit. Die wordt geschonken door de Giessenburgse Fred van den Heuvel wijn- en drankenhandel. De gasten krijgen uitgebreid uitleg over de herkomst van de wijnen, de smaken en productiewijze waardoor aan het proeven een extra beleving wordt toegevoegd.

Nog even de feiten op een rijtje
Gastvrij Giessenburg wordt georganiseerd op zaterdag 30 maart in De Til Giessenburg. Zaal open om 17.30 uur, aanvang buffet 18.30 uur. De kosten bedragen 27,50 euro p.p. (12,50 euro voor kinderen onder 12 jaar). Aanmelden kan tot uiterlijk 27 maart bij ons via telefoon of per e-mail of in de winkel bij Slagerij Bouter en drankenhandel Fred van den Heuvel. Als je je aanmeldt en vooraf betaalt kom je op de gastenlijst en ben je verzekerd van deelname aan Gastvrij Giessenburg.

  • Zalen- en Partycentrum De Til, Breestraat 1, 3381 BS Giessenburg, telefoon: 0184-651554, info@tilgroep.nl, www.tilgroep.nl
  • Fred van den Heuvel, Slijterij, Wijn, Drankenhandel & Kerspakketten, Ambachtsweg 1, 3381 LN Giessenburg, telefoon: 06-23247060, info@fredvandenheuvel.nl, www.fredvandenheuvel.nl
  • Slagerij Bouter, Lijnbaanplein 10, 3381 EA Giessenburg, telefoon: 0184-652735, info@slagerijbouter.nl, www.slagerijbouter.nl