Meld je aan voor Gastvrij Hoogblokland op zaterdag 13 juli in MFC Den Hoek.

We brengen het Gastvrij concept naar Hoogblokland. In navolging van drie succesvolle edities in Giessenburg gaan we op zaterdag 13 juli 2019 in Hoogblokland starten met de eerste editie van Gastvrij Hoogblokland: een buffetavond voor iedereen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

webbanner Meld je aan voor Gastvrij Hoogblokland op zaterdag 13 juli in MFC Den Hoek.

Iedereen is welkom
Het belooft een gezellige en vooral smaakvolle avond te worden, waarbij iedereen welkom is. Of je nu alleen, samen, met je gezin of met een groter gezelschap komt. Een ideale gelegenheid voor een gezellige avond uit in het eigen dorp.

Het team van MFC Den Hoek vervult deze avond de functie van gastheer. De medewerkers zorgen voor een sfeervol aangeklede zaal en een vakkundige en vriendelijke bediening. Onze keukenbrigade zorgt voor de bereiding waarbij het vlees geleverd wordt door ambachtelijke slager Henk Bouter.

Bij een goede maaltijd hoort een smaakvolle wijn van hoge kwaliteit. Die wordt geleverd door de Giessenburgse Fred van den Heuvel wijn- en drankenhandel. De gasten kunnen op verzoek uitleg over de herkomst van de wijnen, de smaken en productiewijze.

Nog even de feiten op een rijtje
Gastvrij Hoogblokland wordt georganiseerd op zaterdag 13 juli 2019 in MFC Den Hoek. Zaal open om 17.30 uur, aanvang buffet 18.30 uur. De kosten bedragen 27,50 euro p.p. (12,50 euro voor kinderen onder 12 jaar).

Hoe moet ik me aanmelden?
Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli bij ons via telefoon (0184-651554) of per e-mail (info@tilgroep.nl) of direct bij Marleen in het MFC. Om de avond zo soepel mogelijk te verlopen en wachttijden te voorkomen vragen wij u om vooraf te betalen.