“Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!”

IMG 2418 480x640 200x300 “Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!Op 30 april 2015 trouwden Hans en Edith de Wit. Het bruidspaar startte al vroeg met de voorbereidingen, zodat klussen in hun nieuwe huis ook nog tussendoor kon. De jurk, de fotograaf, de uitnodigingen: ze hebben het allemaal in de het najaar van 2014 al geregeld. Net als het vastleggen van de locatie, de Til in Giessenburg. Niet hun eerste keuze (gewoon omdat ze er niet aan gedacht hadden), maar uiteindelijk wel de beste keuze.

“Natuurlijk ken ik De Til. Ik heb er al aantal bruiloften meegemaakt”, zegt Edith. “Toch dacht ik er pas later aan dat dit weleens de ideale locatie voor onze bruiloft zou kunnen zijn. Dicht in de buurt van Leerdam, dus makkelijk aan te rijden. En – niet onbelangrijk- een zaal die groot genoeg is voor een flink aantal daggasten. Het leek Hans en mij wel wat, dus maakten we een afspraak om de zalen te bekijken en even persoonlijk kennis te maken. Het gesprek verliep zo goed dat we terugkwamen voor een offerte, die we niet lang daarna ondertekend hebben. Alles wat we wilden, kon namelijk bij De Til. Dus waarom zouden we nog verder zoeken? Het werd tijd om in ons nieuwe huis te klussen en uit te kijken naar de bruiloft die we al goed gepland hadden.”

Bijzondere foto’s bij het Vrouwenhofje van Mevrouw van Aerden in Leerdam

“Toen het eenmaal zo ver was, heb ik geen moment getwijfeld over of alles goed zou verlopen”, zegt Edith. “We begonnen de dag heel relaxed met het maken van een set foto’s terwijl de gasten bij mij thuis aan het verzamelen waren. Daar hebben we samen de dag geopend. En daarna zijn we naar het Vrouwenhofje van Mevrouw van Aerden gegaan. Na de trouwceremonie hebben we daar nog meer foto’s gemaakt. Niet alleen van mij en Hans, maar van al onze gasten. Ook dat was erg gezellig. En – ook heel fijn – we hadden alles ruim gepland. Dus we hoefden ons niet te haasten naar de kerk.”

IMG 2283 600x480 “Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!

Vanuit Leerdam met een rode Amerikaan naar een bijzonder buffet bij de Til in Giessenburg

“Omdat ik lesgeef op een basisschool moest er in de kerk in Leerdam en later ook bij De Til in Giessenburg plaats zijn voor een groep van ongeveer 27 kinderen”, vertelt Edith. “Gelukkig was daar op beide locaties rekening mee gehouden. Nadat we uit onze rode Amerikaanse auto waren gestapt en de zaal bij De Til binnen gingen, zagen we zelfs dat er een podium voor de kinderen was waarop ze hun stukjes konden opvoeren. Ideaal! Ook kregen de kinderen heerlijke taart, voldoende drinken en nog wat snoep. Dus toen mijn klas zo rond halfzes weer vertrok, waren alle kinderen tevreden.”

IMG 2119 600x480 “Onze bruiloft bij De Til in Giessenburg was perfect!

“Ik kan niets bedenken wat ik anders had willen regelen of doen bij mijn bruiloft bij De Til”

Ook op de avond was het voor de kinderen goed geregeld. “Voor de kinderen van de familie was er tijdens het avondbuffet een speciaal kinderbuffet. Dat vonden mijn neefjes en nichtjes erg leuk!”zegt Edith. En voor de volwassenen was het ook dik in orde. Ik kreeg namelijk van veel gasten te horen dat het buffet er perfect uitzag en heerlijk smaakte. En ook op de avond kregen we veel complimenten over de bediening van De Til. Vriendelijk en oplettend, dat is wat mijn gasten mij vertelden. Erg fijn. Want zo hebben Hans en ik het ook ervaren. Mijn schoonzusje vroeg me laatst nog: “Als je wat zou willen veranderen aan je bruiloft, wat zou dat dan – achteraf gezien – zijn?” Ik hoefde geen moment na te denken. “Helemaal niets”, vertelde ik haar.” En dat is geen leugen. Ik vond mijn bruiloft perfect. Alles was goed geregeld. Precies zoals we met Wim in de zomer al afgesproken hadden.”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!