Opening MFC Schelluinen

Opening MFC Schelluinen

Na een voorbereidingstijd van meer dan 5 jaar is het dan eindelijk zover: MFC Schelluinen wordt op vrijdag 5 november officieel geopend én dan wordt ook de nieuwe naam bekendgemaakt. Na alle plichtplegingen is er gelegenheid om een kijkje te nemen in het nieuwe MFC. Vanwege corona zal het een sombere doorloop zijn zonder entertainment of horeca zijn. We hadden dat uiteraard meer feestelijk gezien, maar het is even niet anders.

Hieronder de uitnodiging van de gemeente Molenlanden aan alle betrokkenen en omwonenden:

“Op 5 november om 15.30 uur zal de officiële opening plaatsvinden van het nieuwe MFC te Schelluinen, Commanderijstraat 9 te Schelluinen.

Het is een onzekere tijd, mede gezien het oplopen van de besmettingen. Niet iedereen voelt zich comfortabel om met veel mensen in 1 ruimte te zijn, ongeacht of hij of zij gevaccineerd is. Het MFC Schelluinen is er voor de kinderen maar vooral ook de inwoners van Schelluinen. Om iedereen in de gelegenheid te laten zijn om bij de opening aanwezig te zijn en dit met elkaar te vieren, is daarom besloten de bijeenkomst in de open lucht te houden.

Ook hier zijn de basismaatregelen van toepassing en met het nadrukkelijke voorbehoud dat het kabinet in de volgende week geplande persconferentie mogelijkerwijs verdere aanscherpingen van maatregelen zal afkondigen. Zie voor de huidige maatregelen ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels .

Na afloop van de officiële opening bestaat de mogelijkheid om gedoseerd via een éénrichtingsroute een kijkje te nemen in het nieuwe MFC.”