Rondje Lingehof – Aflevering 14: Meisjes A – volleybalvereniging VIA

Dit zijn de oudste meiden van de vereniging. De meisjes A is de laatste groep voordat je senioren gaat worden. Deze meiden zijn tussen de 15 en 17 jaar. Een aantal spelen al lang met elkaar maar ze hebben er ook later wat leuke meiden bij gekregen.

De trainingen zijn op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.15 uur en reuze gezellig. De trainingen worden gegeven door Ingeborg, die de meiden probeert iets te leren, te motiveren, stil te krijgen en te laten zweten…. of dit lukt?? Kom gerust eens kijken! Je bent welkom.

De wedstrijden spelen ze op zaterdag, dan gaat coach John altijd met ze mee, die maakt er samen met meiden altijd wel een feestje van. Sinds het 2e deel van dit seizoen promoveerde het team naar de 1e klasse, dat komt omdat ze het 1e deel van het seizoen zo goed gespeeld hebben, maar voor hen staat vooral de lol met elkaar voorop. Ze hopen snel de zaal weer in te mogen, ze missen het volleyballen en elkaar!
Groetjes,
Abby, Alex, Julia, Ilja, Ruth, Nikki, Alinda, Loes, Emma, John en Ingeborg


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof