Rondje Lingehof – Aflevering 18: DENZ! van OMOS

DENZ! Danst/traint in de Lingehof op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur o.l.v. Esmee en Bartine.

De grootste prestatie van DENZ! is het optreden in Ziggodome in 2018, waarvoor ze zich geplaatst hadden door het insturen van een video opname, opgenomen in de foyer van de Lingehof. Dit was begonnen als een geintje: oh leuk , stuur in. En wat schetste ieders verbazing; ze werden uitgekozen, geweldig was het, DENZ! uit Arkel stond in ZIGGODOME.

DENZ! is een vlotte en enthousiaste dansgroep. Per les komen er variërende dansstijlen aan bod met invloeden van jazz, streetdance en hip-hop. Zij zijn een groep met grote leeftijdsverschillen, beginnend bij ongeveer 16 jaar, maar daar merk je niets van het is altijd gezellig. Samen maken we er altijd een feestje van, wat niet wil zeggen dat er niet hard gewerkt word. Ze gaan er elke maandagavond tegenaan, want regelmatig worden er demonstraties gegeven.

Iedereen kan instromen in deze groep, maar er wordt wel gekeken of je het niveau aan kan.Je bent harte welkom tijdens onze lessen om een keer een proefles te volgen op maandagavond in de Lingehof.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof