Rondje Lingehof – Aflevering 19: Meisjes C van Via

De meiden C van VIA is een fanatieke en gezellig groep meiden in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. De trainingen en het coachen worden verzorgd door Femke de Wit en Ramona Keijts. Op woensdag wordt er fanatiek getraind, maar is er ook ruimte voor gezelligheid en een grapje. De trainingen zijn van 18.30 tot 19.45 uur in MFC De Lingehof te Arkel. De uit- en thuiswedstrijden worden gespeeld op de zaterdagen.

Ook buiten de volleybal is er regelmatig (app) contact en worden er gezellige dingen gedaan. Na vakanties worden de dagen afgeteld voor de eerst volgende wedstrijd. Helaas duurt het tellen nu al heel lang en is de eerst volgende wedstrijd nog niet in zicht. Heel jammer, want afgelopen seizoen werden alle wedstrijden met winst afgesloten en was het kampioenschap in zicht.

De meiden C willen graag volleyballend indruk maken in het veld, maar zijn ook in voor een lolletje. Zo hebben de meiden allemaal een groene en een paarse sok aan tijdens de wedstrijden. Ben je nieuwsgierig geworden? Zodra het weer kan en mag ben je natuurlijk van harte welkom.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof