Rondje Lingehof – Aflevering 2: Dameskoor Con Discrezione

Het dameskoor “CON DISCREZIONE” is een gezellig Arkels koor, dat elke maandagmiddag repeteert in de Lingehof van 13.30 uur tot 15.00 uur onder leiding van de enthousiaste dirigente MARILOU KROUWEL.

Marilou volgde haar studie aan het Utrechts Conservatorium en is afgestudeerd als koor- en orkestdirigente en fluitiste.

De dames zingen dan van 13.30 uur tot 14.15 uur, waarna er even gezellig een pauze wordt ingelast om de kelen te smeren, waarna er weer gezongen wordt tot 15.00 uur.

Het koor heeft regelmatig optredens elders, maar geven ook regelmatig optreden in de Lingehof. Het voorjaarsconcert van 28 maart is helaas komen te vervallen als gevolg van de corona crisis. Waarschijnlijk zal het eerstvolgende optreden in de Lingehof plaatsvinden in het najaar, als de situatie het toelaat. Volg daarvoor de informatie op de Facebook pagina van de Lingehof, de aanplakbiljetten bij de Lingehof of kijk op www.con-discrezionearkel.nl

Mocht er interesse zijn om het koor te komen versterken, dan bent u altijd welkom op maandagmiddag tijdens repetities om een kijkje te komen nemen.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof