Rondje Lingehof – Aflevering 27: CMV Jeugd van VIA

De CMV jeugd is de jongste, maar zeker de leukste trainingsgroep van volleybalvereniging VIA. Deze basisschooljeugd (5-12 jr) maakt op speelse wijze kennis met volleybal door middel van diverse balspel- en trainingsvormen. Er wordt in 3 leeftijdsgroepen getraind.

Tijdens de trainingen wordt er zeker veel gelachen maar ook zeker hard getraind. Je ziet dat er op deze leeftijd veel energie in de kinderen zit.
CMV 5 en 6 doen mee aan de wekelijkse, regionale competitie. Ze doen het hartstikke leuk en goed en zijn ook zo energiek tijdens de wedstrijden.

Voor de jongsten (CMV 1-4) is er ongeveer maandelijks een toernooi bij omliggende verenigingen. Zodra de kinderen er aan toe zijn, kunnen ze deelnemen aan zo’n toernooi. En dat is zeker leuk voor ze. Dan merken ze waar ze het voor doen. De kinderen hebben zo motivatie en enthousiasme op zo’n toernooi. Daar moet je als ouder gewoon bij zijn natuurlijk.

Dus, ben je tussen de 5 en 12 jaar oud en heb je zin om je skills te testen in de zaal? Je bent van harte welkom om sowieso 3x gratis mee te komen trainen o.l.v. de enthousiaste Anja en Joanne, de drijfveren achter de jeugd van VIA.

Zodra de Corona-maatregelen het weer toelaten, zijn we te vinden in MFC De Lingehof in Arkel, iedere woensdagmiddag van 17.00-18.15 uur, we zien je daar!!!!


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof