Rondje Lingehof – Aflevering 32: ASV jeugdtoernooi en trainingen jeugd.

De jeugd van ASV traint in de wintermaanden januari en februari op de maandagen van 18.30 uur tot 19.30 en op de vrijdagen van 16.30 uur tot 18.30 uur.

Natuurlijk is een jaarlijks terugkerend evenement het ASV jeugdtoernooi, meestal de tweede zaterdag in januari. Dit toernooi is een alom bekend jeugdtoernooi, zeer goed georganiseerd door ASV o.l.v. 10 vrijwilligers van ASV en waar altijd tussen de 15 en de 20 jeugdploegen van verschillende verenigingen uit de regio aan meedoen. Een drukte van jewelste in de Lingehof, maar ook ontzettend gezellig mede door de grote aantallen ouders die de kids aan komen moedigen.

Mini’s en teams in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar uit het hele regio melden zich jaarlijks aan voor dit toernooi. Tijdens het toernooi staat plezier maken voorop, winnen is leuk, maar plezier en teamspirit zijn net zo belangrijk.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof