Rondje Lingehof – Aflevering 35: OMOS Dancing Queens

Dansen voor 30-plussers van Omos

Deze dames dansen op de dinsdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur in de Lingehof. In dit uur wordt er 10 a 15 minuten besteed aan warming-up en daarna wordt er 45 minuten gedanst. Elke week een doen zij ander liedje en een ander dansje, onder de bezielde leiding van Bartine Verschoor. Bartine geeft nl. al ruim 35 jaar les bij de Omos.

Ervaring is absoluut niet nodig! Gezelligheid en humor wel.
Deze groep is ontstaan door het toedoen van Bartine omdat er behoefte was van moeders om ook gezellige dansjes te doen maar dit niet heel fanatiek en hardwerkend, zoals DENZ! dat doet. Daardoor ontstond er een gezellige groep vrouwen vanaf ongeveer 30 jaar (maar jonger mag natuurlijk ook), die zo verschrikkelijk veel plezier met elkaar hebben, dat het er aan alle kanten af spat. Je bent harte welkom tijdens onze lessen om een keer een proefles mee te doen of bij te wonen.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof