Rondje Lingehof – Aflevering 36: Breakdance van Omos

Wist je dat je bij Omos ook breakdance lessen kunt volgen? Elke woensdag van 17.00-18.00 geeft Carlijn vd Linden deze lessen in de Lingehof aan de jeugd vanaf 6 jaar. Deze groep bestaat uit enthousiaste breakdancers, zowel jongens als meisjes, maar er is nog ruimte voor nieuwe dansers.

Bij Breakdance is de groep bezig met losse oefeningen om dit uiteindelijk aan elkaar te plakken. Breakdance bestaat uit dansen en trucks.

Met alles losse oefeningen gaan we aan de slag om een choreo te maken. Ook kunnen de kinderen van alle dingen die ze leuk vinden zelf aan elkaar gaan plakken, om vervolgens met elkaar en tegen elkaar te dansen.

Waar de groep mee bezig naast het oefenen is, om elkaar te helpen en elkaar te supporten, maar vooral plezier maken met elkaar!

Vind je het leuk om te komen breakdancen? Kom dan gewoon een keer kijken of direct meedoen. Je bent van harte welkom in De Lingehof in Arkel op woensdag van 17.00-18.00. En… de eerste 2 lessen zijn gratis!


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof