Rondje Lingehof – Aflevering 38: Mountainbikers – Jeugdafdeling van Jan van Arkel

De jeugd van Jan van Arkel traint in de wintermaanden op donderdag van 18.15 uur tot 19.15 uur in de Lingehof o.l.v. John Middendorp.

De Mountainbikers – Jeugdafdeling van wielerclub Jan van Arckel……kom eens kennismaken…… Je vindt fietsen leuk, je bent enthousiast geworden door je deelname aan de Dikke Banden Races of op een andere manier heb je interesse gekregen voor mountainbiken, en je denkt: “Fietsen is wel wat voor mij, dat wil ik best vaker doen”. Nou, dat kan! En wel bij wielerclub Jan van Arckel, gevestigd aan de Vlietskade in Arkel. Bij deze club vinden ze het hartstikke leuk om met jeugd bezig te zijn. Bij hen kun je in het terrein plezier beleven aan het fietsen. Lees maar eens verder en kom gerust kennismaken!

Wekelijkse training : In de periode april tot en met september staan iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur meerdere trainers klaar om jeugdige leden van Jan van Arckel les te geven in mountainbiken. Van oktober tot maart trainen we binnen in MFC de Lingehof. De jongens en meisjes die getraind worden zijn in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. Een training meemaken? Lid worden van wielerclub Jan van Arckel? Een ieder die na het lezen over de jeugdtrainingen enthousiast is geworden, mag natuurlijk best een keer op donderdagavond een proeftraining komen doen. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Voor meer informatie en opgave voor trainingen kunt u terecht bij onze jeugdcoördinator “mountainbikers”: John van Middendorp, 0629272190, coordinator.mtbjeugd.jva@gmail.com


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof