Rondje Lingehof – Aflevering 41: Allerlei activiteiten in de Lingehof naast de verenigingen

Ook naast de verenigingen is er van alles te doen zoals de inloopavonden, informatie avonden en meepraat avonden van de Gemeente Molenlanden, inloopavonden van Adcim, en natuurlijk is het stembureau ook altijd in de Lingehof te vinden. De jaarvergaderingen en ledenvergaderingen van ijsclub “De Keulse Vaart”, “Vereniging van Eigenaren Oranjehof” en “Energiecoöperatie de Knotwilg” worden altijd in ons gebouw gehouden en tevens de bijeenkomsten van de Dorpsraad inzake de website : arkel.nl

We hebben zelfs al een keer hoog bezoek gehad, nl de Commissaris van de Koning.

Verder hebben we allerlei bijeenkomsten, vergaderingen en energiemarkten van bedrijven en instanties, bv de Rabobank en regelmatig de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente
En ook het “ Gomarus” is vast gast bij ons.

De BHV cursussen van “van Doesburg” gebruiken de Lingehof voor het geven van cursussen.
En speciale projecten zoals “Bewegen Werkt” zijn er regelmatig.

Vorig jaar hadden we voor de eerste keer de Kerstmaaltijd voor de ouderen van Arkel verzorgd, georganiseerd door de “Koepelkerk”, ook reuze gezellig!!!

In een vorige aflevering hebben we ook al iets van de buffetten en feestjes laten zien. Voor meer informatie hierover kan men altijd bij het personeel in de Lingehof terecht. Wij hebben presentatie-mapjes waarin men de buffetten kan bekijken. Bovendien zijn alle mogelijkheden in buffetten terug te vinden op de site van de Tilgroep: www.tilgroep.nl onder het kopje “culinair “.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof