Sleuteloverdracht De Hoeksteen Hoogblokland aan aannemer Kuijpers Bouw Heteren.

photodune 10599165 the keys are isolated m 300x193 Sleuteloverdracht De Hoeksteen Hoogblokland aan aannemer Kuijpers Bouw Heteren.

Gisteren (maandag 16 oktober 2017) namen we met de sleuteloverdracht na 14 jaar afscheid van De Hoeksteen. De afgelopen periode is er veel werk verzet. Zo is de 6 jaar oude keuken eruit gehaald en opgeslagen om in het nieuwe MFC te worden geïnstalleerd. Plafondplaten en armaturen uit de Foyer en Beugelzaal zijn voorzichtig eruit gehaald en worden hergebruikt bij een andere verbouwing binnen De Til Groep. Ook de verenigingen hebben hun spullen moeten verhuizen.

Kuijpers Bouw Heteren is verantwoordelijk voor de sloop van De Hoeksteen en de bouw van het nieuwe MFC. Ongetwijfeld zal dat enige overlast voor de omwonenden veroorzaken, maar ze hebben kenbaar gemaakt graag met de Bloklands in gesprek te gaan om alles zo vlotjes mogelijk te laten verlopen.

Wij nemen voor een periode van anderhalf jaar afscheid van Hoogblokland, maar we gaan natuurlijk niet stilzitten. Er wordt nu al nagedacht in samenwerking met de Dorpsraad over de inrichting van het nieuwe gebouw. Daarnaast worden er afspraken gemaakt met alle partijen die zometeen gebruik maken van het MFC over het beheer en de exploitatie.