Zakelijk

Zakelijk succesvol met een bijeenkomst in de locaties van De Til Groep

Wanneer u een zakelijke bijeenkomst op locatie organiseert, zijn er 1001 dingen waar u aan moet denken. Is er een internetverbinding? Staat er een beamer? Hoeveel stoelen kunnen er in de ruimte? Is er voldoende koffie en thee? Is de locatie goed bereikbaar? Onze vraag luidt: waarom zou u dat eigenlijk zelf regelen? De Til Groep heeft namelijk alle middelen in huis om van uw bijeenkomst een zakelijk succes te maken. Niet alleen hebben we diverse accommodaties beschikbaar, wij zijn ook al jaren expert in het opzetten, organiseren en verzorgen van allerlei zakelijke evenementen. Van vergaderingen en productpresentaties tot seminars en symposia.

Presentatiemiddelen en vergaderapparatuur

Bij De Til Groep is de organisatie van uw zakelijk evenement in vertrouwde handen. Wij weten namelijk precies hoe we gastheerschap kunnen combineren met gevoel voor business. Geef dus gerust aan wat uw specifieke wensen zijn en wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een helpende hand. Ook wanneer u even zonder laptop, beamer, microfoon of andere vergaderapparatuur zit. De Til Groep zorgt ervoor dat uw bijeenkomst hoe dan ook door kan gaan.

Wij denken graag met u mee

Alle vestigingen van De Til Groep zijn geschikt voor het houden van uw zakelijke bijeenkomst. Maar welke locatie het best bij uw persoonlijke wensen en eisen past, zoeken we graag voor u uit. Ook als het gaat om culinaire zaken. De Til Groep kan namelijk diverse versnaperingen verzorgen. Van lunchbuffetten en luxe belegde broodjes tot koude en warme buffetten, diners, zakenlunches en diverse soorten bittergarnituur.

» Bekijk wat wij op culinair gebied kunnen

…bedankt voor de supergeorganiseerde en gefaciliteerde dag. Eten en drinken ging perfect. En ik zag elke keer iemand de toiletten schoonmaken na pauzes en wisselingen, keurig hoor, complimenten.organisatie Rivas Planetree-dag
Weer hartelijk dank voor de goede verzorging bij de conferentie. Heel veel positieve reacties gehad.organisatie Regio Bureau Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Langs deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid en de goede zorgen tijdens ons winterfeest voor vrijwilligers en medewerkers. We hebben veel positieve reacties ontvangen!Namens het managementteam, Sander van Ijsseldijk, bestuurder De Lange Wei

Prima bereikbaarheid

De vestigingen van De Til Groep zijn centraal gelegen in midden Nederland. Op enkele minuten rijden van de A27 en de A15 kunt u bij alle vestigingen gratis parkeren. In de regio Gorinchem-Dordrecht is De Til Groep een geschikte keuze als u op zoek bent naar een inspirerende en bereikbare vergaderlocatie.

» Overzicht locaties

Vergaderarrangementen

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen samengesteld. U heeft de keuze uit 4 of 8 uurs all-in arrangementen met de verzorging en service die u bij ons gewend bent. Uiteraard blijft het mogelijk de arrangementen naar uw wensen aan te passen.

» Bekijk en vergelijk onze vergaderarrangementen

Reserveren?

Voor boekingen en reserveringen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van De Til Groep te Giessenburg ( 0184-651554 ). U kunt ook vrijblijvend hieronder een offerte aanvragen of direct één van onze vergaderarrangementen aanvragen.

  • Stap 1. Contactgegevens

  • Stap 2. Datum en locatie

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Stap 3. Keuze arrangement

  • Stap 4. Audiovisuele middelen

  • Stap 5. Opmerkingen

  • Algemene voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.