Dinerbuffet – verras uw gasten met een culinaire avond.

Voor uw gezelschap (tot max. 50 pers.) bieden wij een avondvullend programma met diverse gerechtjes die zowel aan tafel worden geserveerd als in buffetvorm worden aangeboden. Graag stellen wij het menu in overleg met u samen. Het basismenu bestaat uit twee (koude) voorgerechten, een tussengerecht, twee warme gerechten, dessert en koffie/thee compleet. Uiteraard is het mogelijk om het basismenu uit te breiden.

>> download het menu

(koude) Voorgerechten:

  • Wrap met gerookte zalm
  • Carpaccio met rucola en pijnboompitjes
  • Sandwiches met filet american
  • Garnalencocktail
  • Gerookte kip met chilisaus
  • Meloencocktail
  • Lauwwarm geitenkaasje met spek en honing
  • Parmaham met meloen
  • Gerookte eendenborst met frambozen dressing

Tussengerecht:

  • Kopje soep van het seizoen

(warme) Hoofdgerechten:

  • Zalmfilet met wittewijnsaus
  • Lamskoteletje met gegrilde courgettes
  • Gebakken witvis op een bedje van wok groenten
  • Garnalenspies met knoflookolie
  • Kipschnitzeltje met stroganoffsaus
  • Varkensmedaillon met gebakken paddenstoelen
  • Klein broodje hamburger
  • Kipspies met pindasaus en atjar
  • Puntzakje frites (ook mogelijk als bijgerecht)

Nagerechten:

  • Panna Cotta met karamel en slagroom
  • Bordje met verschillende soorten kaas en notenbrood
  • Vruchten met een bolletje aardbeiensorbetijs met slagroom
  • Fruitsalade met slagroom