Dinerbuffet – verras uw gasten met een culinaire avond.

Voor uw gezelschap (tot max. 50 pers.) bieden wij een avondvullend programma met diverse gerechtjes die zowel aan tafel worden geserveerd als in buffetvorm worden aangeboden. Graag stellen wij het menu in overleg met u samen. Het basismenu bestaat uit twee (koude) voorgerechten, een tussengerecht, twee warme gerechten (inclusief puntzak frites per tafel), dessert en koffie/thee compleet. Uiteraard is het mogelijk om het basismenu uit te breiden.

> download het menu (opent in een nieuwe tab)”>>> download het menu

(koude) Voorgerechten:

  • Wrap met gerookte zalm
  • Carpaccio met rucola en pijnboompitjes
  • Sandwiches met filet american
  • Trio van wraps
  • Zalm bonbon gevuld met garnalen in citroenmayonaise
  • Gevulde champignons met roomkaas en gegratineerd met jonge kaas
  • Garnalen cocktail
  • Traditionele carpaccio
  • Gerookte kipfilet met een zoete chilisaus
  • Rauwe ham met vers fruit
  • Carpaccio van tomaat met mozzarella en balsamicoazijn
  • Lauwwarme geitenkaas met spek en honing
  • Carpaccio van gerookte eendenborst met frambozendressing

Tussengerecht:

  • Kopje soep van het seizoen

(warme) Hoofdgerechten:

  • Zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Gebakken garnalen gemarineerd in knoflook
  • Gebakken kabeljauwfilet met oosterse roerbakgroenten
  • Gebakken lamskoteletje gemarineerd in pesto
  • Gebakken kipschnitzel met gebakken champignons en uien met stroganoffsaus
  • Kipspies met satésaus, atjar en kroepoek
  • Broodje hamburger
  • Gevulde portobello met roerbakgroenten en gegratineerd met kaas
  • Vegetarisch gerecht

Nagerechten:

  • Panna cotta met karamel en slagroom
  • Plateau met diverse soorten kaas (meerprijs)
  • Sorbetijs met vruchten en slagroom
  • Crème brûlée
  • Fruitsalade met slagroom

€ 50,00