Zalencentrum Het Bruisend Hart – Hoornaar

Multifunctioneel en makkelijk te bereiken

Zalencentrum Het Bruisend Hart heeft alles in huis wat u van een zalencentrum van de 21ste eeuw verwacht. Het is namelijk een multifunctioneel centrum waar allerlei soorten horeca-, sport- en verenigingsactiviteiten gecombineerd kunnen worden. Het horeca-, en sportgedeelte hebben elk een eigen ingang, zodat u geen hinder ondervindt wanneer u een niet gecombineerd evenement bij ons organiseert. Natuurlijk is ook de bereikbaarheid dik in orde: Het Bruisend Hart is goed bereikbaar vanaf de A27 en de parkeerplaats heeft plek voor maar liefst 180 voertuigen die hier gratis kunnen parkeren. Om het geheel af te maken geniet u bij Het Bruisend Hart van gratis internet. Een absolute pré wanneer u bijvoorbeeld een seminar, vergadering of productpresentatie wilt organiseren.

>> bekijk zalencentrum Het Bruisend Hart van binnen.

Foto’s

Het horecagedeelte

Bij Het Bruisend Hart vindt u zalen in diverse groottes. De Foyer bijvoorbeeld is een ideale ruimte om een leuke, informele bijeenkomst te organiseren. Er kunnen ongeveer 100 personen in deze zaal met vaste bar. Natuurlijk vindt u hier ook grote zalen. De Giessenmerwedezaal is niet alleen van naam de grootste, deze ruimte (met groot podium en dansvloer) biedt namelijk plek voor feesten, symposia en partijen tot 300 man. Door middel van een panelenwand is de Giessenmerwedezaal op te delen in twee kleinere zalen, genaamd – u raadt het al – de Giessenzaal en de Merwedezaal. Ook de Leklingezaal kan met een panelenwand in tweeën worden opgedeeld.

Iets anders? Bekijk de feestzalen van Zalen- en partycentrum De Til.

Het sportgedeelte

Bij Het Bruisend Hart vindt u twee sportzalen, diverse kleed- en docentenkamers en een EHBO ruimte. Vanuit het sportgedeelte is het mogelijke om in het horecagedeelte te komen.

Reserveren?

Het Bruisend Hart is te bereiken op het nummer 0183-589834. Voor boekingen en reserveringen kunt u bellen met 0184-651554.

Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken op het Dirk IV-plein 32, 4223 NJ te Hoornaar.

Feiten & cijfers

Zaal / Opstellingvergaderdinerfeesttheatertheater+WiFiAirco 
GiessenMerwedezaal100100250300250ja 
Merwedezaal**404080120100ja 
Giessenzaal404080120100ja 
Foyer80ja 
Serre20ja 

* De genoemde aantallen in deze tabel gelden bij benadering.
** Incl. podium met geluidsinstallatie.