Drive-by Bruiloft

Drive-by bruiloft

Je bruiloft vieren in coronatijd? Dat kan met een drive-by bruiloft. Uitsluitend op onze locatie De Til in Giessenburg hebben wij een drive-by concept ontwikkeld die ook met de strengste coronamaatregelen toch door kan gaan. In essentie bestaat deze uit een route door de Breestraat waarbij de gasten in de auto in 4 stops over het parkeerterrein worden geleid. De 1e en 4e stop voorzien wij de gasten van koffie/thee met iets lekkers en een drankje met snacks. Bij de 2e en 3e stops kunnen de gasten vanuit de auto het gastenboek tekenen en het bruidspaar feliciteren. Op de plek van alle stops hebben we een luxe pagodetent geplaatst en is de route feestelijk verlicht.

Sfeerimpressie huwelijksvoltrekking en drive-by bruiloft.

Voorbeeldprogramma drive-by bruiloft

Hoe ziet het programma van een drive-by bruiloft eruit? De avondgasten worden per blok van een kwartier uitgenodigd voor de drive-by bruiloft. De gasten komen vanaf de Kerkweg de parkeerplaats op van De Til en volgen de route langs de vier stops. Bij de eerste stop ontvangt men koffie/thee zoals café crème, café latte, cappuccino, warme chocolademelk of thee met een petit-four. Bij de 2e stop is er gelegenheid voor het tekenen van het gastenboek. De volgende stop is er gelegenheid tot het feliciteren van het bruidspaar. Hiervoor is een maximum van 3 minuten per auto. Bij de 4e en laatste stop ontvangen de gasten een flesje drinken en een bakje met warme snacks die men elders op de parkeerplaats kan nuttigen.

Huwelijksvoltrekking

Deze kan onder alle omstandigheden binnen plaatsvinden. Onder de zwaarste maatregelen zal het maximum 30 personen zijn (excl. personeel, inclusief kinderen). Als vooraf en/of na afloop koffie drinken niet binnen mag, dan kunnen we dit ook organiseren als een mini drive-by met de daggasten. Inclusief een lekkernij van de bakker in plaats van bruidstaart (om praktische redenen). Het opdrinken en opeten kan dan elders op de parkeerplaats.

Drive-by maaltijd

Wat ook mogelijk is om de maaltijd met de daggasten op de parkeerplaats te nuttigen. Wij kunnen de maaltijd leveren in handige en luxe disposables die ter plaatse in de auto kunnen worden genuttigd. We kunnen het volgende aanbieden:

  • Voor het diner gaan we uit van een licht gebonden soep, een hoofdgerecht (keuze) en een dessert;
  • Voor de soep heeft men de keuze tussen een licht gebonden tomatensoep en een licht gebonden bospaddenstoelensoep (vegetarisch);
  • Voor het hoofdgerecht heeft men de keuze uit:
  • stukjes varkenshaas met roomsaus en pommes carré;
  • zalm met wittewijnsaus en pommes duchesse;
  • voor eventuele vegetariërs zorgen wij voor een alternatief;
  • voor de kinderen hebben wij een kids-box;
  • Drinken tijdens het eten kunnen wij ook verzorgen.

Meer info

Uiteraard zijn we bereid om het concept verder toe te lichten. Neem hiervoor contact met ons op.