Rondje Lingehof – Aflevering 7: VIA Dames 1

VIA heeft momenteel 1 dames team.
Sinds de oprichting van VIA in 2011, zijn enkele dames begonnen met hun “volleybal carrière”. Voor die tijd was het nooit verder gekomen dan campingvolley. Door de jaren heen is er wat versterking gekomen van dames met al meerdere jaren volleybal ervaring.

De dames hebben veel lol maar ook tijdens de wedstrijden weten ze leuk mee te draaien in de competitie. Inmiddels behoort dames 1 tot de kern van VIA. De dames missen eigenlijk nooit een training. Hun trainer Ard staat inmiddels voor het 3e seizoen voor deze damesgroep en heeft ook al
aangegeven, volgend seizoen weer de dames te willen trainen. Hier zijn de dames erg blij mee! Samen hebben ze veel lol, maar er kan regelmatig ook nog wel serieus trainen.

Heb je enige volleybal ervaring en zin om het weer op te pakken of wil je eens bij een andere vereniging aan de slag, wij spelen 3e klasse.
Onze trainingsavond is op woensdag van 19.45 tot 21.15 uur.

Thuiswedstrijden spelen wij op onze trainingsavond en uit wedstrijden zijn ook vaak door de weeks. Altijd welkom om eens mee te trainen(zodra de trainingen weer starten, na de corona).


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof