Rondje Lingehof – Aflevering 21: GJS veteranen

De veteranen van GJS zijn geen gasten die wekelijks de Lingehof bezoeken, maar wel hele trouwe gasten. We zien hen met hun jaarlijks terugkerende evenement, een supergezellig festijn, altijd rond de jaarwisseling in de Lingehof met het Oliebollentoernooi van de GJS veteranen.

Een groep seniorenleden organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi voor de lagere seniorenteams van GJS. Een evenement bol van tradities, ouder dan de Proxsys Cup. Een bijzondere trofee, een unieke financiering en zeer gezellige sfeer. Een toernooi dat al deelnemers kende uit Korea, China, Rusland en Brazilië.

Dit toernooi wordt gesponsord door Loodgieters- en Elektrotechnisch Installatiebedrijf Zillig BV. Bij dit toernooi geen blinkende bokaal, maar een ludieke WC-bril (ook van Zillig) als trofee. En ook geen beste speler, beste keeper of talent van het jaar. Bij dit toernooi draait het niet om de winst maar om de gezelligheid. Het toernooi wordt steevast afgesloten met een warm en koud buffet waarbij ook de partners en kinderen van de deelnemers een vorkje mee kunnen prikken, waarna er nog gezellig door geborreld word tot in de kleine uurtjes.


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof