Rondje Lingehof – Aflevering 40: De Budofabriek

Vanaf 1 januari 2018 was Arkel een sportvereniging rijker. In de sporthal MFC de Lingehof opende de Budo Fabriek o.l.v. Danny Rijnhout zijn deuren. Twee dagen in de week, op vrijdag en maandag, was de mat open en konden er zowel karate als kracht- en conditie lessen gevolgd worden.

Zijn droom was 15 jaar geleden om ooit een eigen sportschool te hebben. Deze droom had Danny 15 jaar lang uitgesteld, tot dat… Hij besloot alles anders te doen en in de zomer van 2018 kregen hij en Wendy de unieke kans om een eigen ruimte te bemachtigen en daar dagelijks open te zijn. Natuurlijk vonden we dit in de Lingehof heel jammer, maar we waren toch blij en eigenlijk ook trots dat we hem in ons gebouw de start van zijn droom konden bieden.

Het motto van Danny:
“Of het nu gaat om het halen van je zwarte band of het krijgen van je ideale lijn. Er is geen korte route naar succes. Je zult gewoon vol moeten houden en keihard moeten werken”.

info@budofabriek.nl
www.budofabriek.nl


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof