Rondje Lingehof – Aflevering 42: Jubileum VIA

VIA bestond in 2016 alweer 5 jaar en dit mocht niet ongemerkt voorbij gaan!

De officiële datum was 11 juli 2016 maar aangezien het toen vakantie was, hadden zij besloten hun jubileum op zaterdag 18 juni 2016 te vieren.

De volgende activiteiten staan op het programma:

Jeugd

Voor de jeugd werd er van 14.00 – 16.00 uur een door Peter van der Ven georganiseerde Smashbalclinic gegeven worden met aansluitend een move up/move down toernooi. Dit beloofde erg spectaculair te worden en dat werd het ook.

Volwassenen

Voor de volwassenen (vanaf 16 jaar) werd er van 16.00 – 19.00 uur een jubileumtoernooi georganiseerd worden. Aan dit toernooi konden maximaal 10 teams deelnemen, dus een snelle opgave was vereist! Er deed zelfs een team van ambtenaren van de gemeente Giessenlanden mee!!!

Barbecue

Aansluitend werd om 19.00 uur de barbecue aangestoken worden en konden ze met zijn allen deze sportieve dag afsluiten met een hapje en een drankje.

Het werd een hele gezellige, sportieve dag met zijn allen!


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof