Rondje Lingehof – Aflevering 15: Badminton Club Quick

BC Quick badmintont op maandag van 20.30 uur tot 22.00 uur in de Lingehof.

Badminton is een leuke manier van bewegen. Badminton spelen in een zaal is heel wat anders dan op de camping. Je zult zien dat het een zeer intensieve en snelle sport is. Wil je “proeven” hoe het er aan toe gaat bij B.C. Quick? Kom een keer langs, vrijblijvend. Ze hebben nog voldoende ruimte voor nieuwe leden. Van hen krijg je dan een racket te leen. Zorg wel zelf voor sportschoenen (geen zwarte zolen) en kleding. Alleen komen is geen probleem, want op een speelavond speelt iedereen met en tegen elkaar.

Weet je niet zeker of badminton wat voor je is? Ook dat is geen probleem, je mag een aantal maal proefspelen voor je een lidmaatschap aangaat! Sportief en Gezellig! Twee simpele woorden, maar waar vind je dat nog tegenwoordig? Juist! hier bij de leukste club uit Gorinchem.

Ze badmintonnen elke maandag (schoolvakanties en feestdagen uitgezonderd) tussen 20:30 en 22:00 uur in MFC De Lingehof, Harpstraat 11 te Arkel. Na afloop kun je nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje/hapje in de foyer.

Lid worden?
Je kunt elke maand een lidmaatschap aangaan en ook weer beëindigen. Contributie is € 17,50 per maand. Aanmelden doe je door het formulier op de website te downloaden, in te vullen en bij de eerst volgende speelavond in te leveren bij één van de bestuursleden.

Bestuur:
Voorzitter: Mevr. Nathalie Spelbos – van de Haar 06-53660146
Secretaris / Penningmeester: Mevr. Raya de Man 06-12243776
Wedstrijdsecretaris: Dhr. Peter van der Vleuten 0183-648903

Secretariaat B.C. Quick
Warmoesstraat 9
4201HW Gorinchem
info@bcquick.nl
06-12243776

Facebook: BC Quick
Website: www.bcquick.nl


Rondje Lingehof is een serie van publicaties waarin we de vaste verenigingen van MFC De Lingehof eens extra in het zonnetje zetten. De originele publicatie zijn terug te lezen op de Facebookpagina van De Lingehof. Veel leesplezier!

Diane Cosijnsen – team MFC De Lingehof