“Als ik over 5 jaar weer zou trouwen, zou ik het precies zo doen!”

Op 18 september 2015 trouwden Edwin en Wendy. Zij kozen voor een bijzondere feestlocatie: Het Bruisend Hart in Hoornaar. Niet alleen omdat deze plek goed bereikbaar was voor al hun gasten. Maar ook omdat het bruidspaar al bekend was met deze locatie van De Til Groep.

Misschien waren daarom alle voorbereidingen voor de heugelijke dag snel gedaan. “Edwin en ik waren heel eensgezind”, aldus Wendy. “We wilden allebei op het gemeentehuis in Gorinchem trouwen, een vriend van ons wist nog wel een leuke dj en over Het Bruisend Hart hebben we ook niet getwijfeld. Edwin heeft vervolgens de datum geregeld en de auto. Tot het moment dat hij me ophaalde, wist ik trouwens niet dat we met een limousine op pad zouden gaan.”

Met de limousine van het ouderlijk huis in Dordrecht naar het gemeentehuis in Gorinchem

Niet alleen de limousine was een verrassing. Eigenlijk zat een bruiloft helemaal niet in de planning voor Edwin en Wendy. “We wilden helemaal niet trouwen”, vertelt Wendy. “Maar toen ik onverwacht zwanger bleek, leek het me leuk om het compleet te maken met een bruiloft. Gelukkig was Edwin het met me eens. Dus zo gezegd, zo gedaan. Hij kwam me op de dag van de bruiloft ophalen in mijn ouderlijk huis. Daar stond ik samen met onze dochters klaar om naar het gemeentehuis in Gorinchem te rijden. Dat was reuze gezellig. We hebben onderweg zelfs een dvd’tje opgezet.”

Van een fotosessie bij de dalemwal in Gorinchem naar Het Bruisend Hart in Hoornaar

“De ceremonie in Gorinchem verliep vlekkeloos”, vertelt Wendy. “Dat gaf ons de tijd foto’s te maken met de fotograaf terwijl onze daggasten alvast naar Hoornaar vertrokken. Bij Het Bruisend Hart stond koffie en taart voor ze klaar. Edwin en ik zijn later aangesloten. Wij hebben foto’s gemaakt bij de dalemwal in Gorinchem. Dat vinden we namelijk zo’n mooie plek. Daar wilden we even de tijd voor nemen. En dat kon! Onze gasten hebben zich prima vermaakt en toen wij aankwamen zijn we gezellig samen gaan eten. We zaten in een ruimte die op een kantine leek. Heel gezellig, met een bar erin. En iedereen zat verdeeld over kleine tafels. Lekker knus.”

Een speciale ijscokar is het klapstuk van de avond bij Het Bruisend Hart

Natuurlijk sloten na het diner meer gasten aan voor het feest in de avond. “We zijn voor het feest verhuisd naar een andere zaal”, vertelt Wendy. “Misschien ook niet zo gek. Overdag hadden we 45 gasten en ’s avonds werden dat er bijna 120. We hadden voor een arrangement gekozen met een warm en een koud hapje en dat beviel iedereen goed. Wat we speciaal hebben geregeld met De Til Groep is dat we op het eind van de avond een ijscokar hadden. Dat was de kers op de taart. Alles was namelijk zo perfect geregeld bij Het Bruisend Hart. Mijn gasten spreken mij er zelfs nu nog op aan hoe leuk en goed ze het vonden. Dat doet me erg goed. Als ik over 5 of 10 jaar weer zou trouwen, dan zou ik het precies weer zo doen. We hebben de dag van ons leven gehad!”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!

Bekijk Het Bruisend Hart van binnen!

Ben je bij ons getrouwd en wil je ook je verhaal delen? Laat het ons weten!