“Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!”

DSC 8397 282x300 “Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!Op 10 april 2015 trouwden Arjan en Joanne de Graaf. Het was niet helemaal de datum die ze in eerste instantie in gedachte hadden, maar hun favoriete dag 3 april – wat ook de verjaardag van de bruidegom is – viel dit jaar op Goede Vrijdag. Daarom verschoof het bruidspaar hun feest een week. Een goede zet bleek achteraf. Het weer was fantastisch: 20 graden en een zonnetje.

“We wisten al wel zeker dat we in deze periode wilden trouwen”, vertelt Joanne. “Arjan werkt namelijk bij een loonbedrijf en in april is het meestal wat minder druk. We besloten voor de vrijdag na 3 april te gaan, de 10de dus. Eén van de eerste zaken die we toen geregeld hebben, is zorgen dat we bij de locaties van onze keuze terecht zouden kunnen. Voor de trouwceremonie bij het gemeentehuis en de kerk in Middelharnis (Goeree-Overflakkee). En voor ons feest wat dichter bij ons huidige woonplaats, bij De Til in Giessenburg.”

Een kleine rondreis van Sommelsdijk naar Willemstad en het gemeentehuis in Middelharnis

“Mijn ouders wonen in Sommelsdijk (Zeeland), dus daar begon onze trouwdag”, aldus Joanne. “Arjan haalde me vroeg in de ochtend op om foto’s te gaan maken in Willemstad. Bij de haven en in het oude stadshart heb je mooie plekjes waar je prachtige plaatjes kunt schieten. Toen we terugkwamen in Sommelsdijk waren onze daggasten er al. Met hen hebben we een broodje gegeten en zijn we naar het gemeentehuis in Middelharnis gegaan. Na de trouwceremonie daar moesten we nog naar de kerk waar een mooie ceremonie gepland was. En naderhand hebben we in een gebouwtje bij de kerk taart gegeten. Ik ben klassenassistent dus mijn leerlingen mochten daar aansluiten. Na de taart werd het tijd voor een lekkere, lange rit in de auto. Op naar De Til in Giessenburg.”

DSC 8546 683x1024 “Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!

Een uurtje rijden in een Chevrolet pick up om bij De Til in Giessenburg aan te komen

“Arjan reed zelf in de grote Chevrolet die we voor onze bruiloft geregeld hadden”, zegt Joanne. “Liever was hij met een tractor gegaan, maar dat was helaas niet mogelijk. Zijn baas was wel zo aardig om een tractor te regelen voor onze foto’s in Willemstad. Dus zo hadden we uiteindelijk het beste van twee werelden. Want doordat Arjan nu zelf kon rijden, konden we ook even bijkletsen en bijkomen. Zo waren we helemaal opgeladen voor het diner en het feest ’s avonds. Bij aankomst bij De Til hadden we met Henk afgesproken dat we een aperitief buiten zouden drinken als het weer een beetje mee zou zitten. Nou, dat kwam helemaal goed. De zon scheen, het was gewoon warm – zeker voor die tijd van het jaar – en alles stond bij aankomst voor ons klaar op het terras.”

DSC 9183 1024x741 “Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!

“Zoals we alles bedacht hadden, zo werd het ook uitgevoerd bij De Til”

“We hadden flink wat gasten op onze bruiloft, zo’n 300”, zegt Joanne. “We komen allebei uit grote families en als je daar wat vrienden en collega’s bij optelt, ben je er zo. Gelukkig was de zaal bij De Til er helemaal op ingericht. En dat wisten we ergens ook wel. We waren al eerder bij De Til geweest. Bij bruiloften van neefjes en nichtjes. En ook toen we op gesprek kwamen om alles door te nemen, hebben we de zaal gezien. Het was de perfecte plek voor ons feest. En zo hebben onze gasten het ook ervaren. Die vertellen me namelijk nog steeds dat ze het helemaal geweldig vonden. Sommige zeiden zelfs dat ze het nog nooit eerder zo hadden meegemaakt. Zo goed geregeld. Daar ben ik blij om. Want zo heb ik het ook ervaren. Zoals we het bedacht hadden, zo is het ook uitgevoerd door Henk en zijn personeel. Ik zou zo weer trouwen bij De Til. Het was perfect geregeld!”

Ook trouwen bij De Til Groep?

Dat kan! Maar ook een verjaardag, reünie, bruiloft, (toneel)uitvoering, personeelsfeest, diner, symposium of vergadering kan bij (of binnen) één van onze locaties georganiseerd worden. Meer weten? Klik hier!

Ben je bij ons getrouwd en wil je ook je verhaal delen? Laat het ons weten!